fbpx
28.3 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Trei persoane din raioanele Soroca și Sângerei au fost reținute pentru furt de metal în valoare de peste cinci mii de lei

Citește și:

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 22 și 37 ani, originari din raioanele Soroca și Sângerei, au fost reținuți de către poliția capitalei, pentru faptul că ar fi furat metal în sumă de 5 200 lei, de pe teritoriul unei firme din Chișinău.

Potrivit oamenilor legii, bănuiții ar fi pătruns în mod tainic pe teritoriul unei firmei de unde au sustras elemente din metal, după care s-au deplasat într-o direcție necunoscută. Astfel prin acțiunile lor cauzând un prejudiciu material agentului economic. Ulterior polițiștii au depistat cantitatea de metal într-un automobilul de model „Seat” în care se deplasau indivizii. Automobilul sustras a fost ridicat și sigilat conform procedurii.

Bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furt. Aceștia riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md