fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Turneul muzical național „Țară mică — dulce cântec!”. Concerte în mai multe localități din nordul țării

Citește și:

În mijloc de toamnă, Orchestra Națională de Tineret a Moldovei te invită la al doilea concert din cadrul Turneului muzical național „Țară mică — dulce cântec!”, care va avea loc pe 8 octombrie în Piața Vasile Alecsandri din orașul Bălți, începutul la ora 18:00.

„Nostalgie muzicală” este tematica turneului, în cadrul căruia vor fi interpretate cântecele anilor ‘80, ale artiștilor consacrați ai Moldovei, precum: Ștefan Petrache, Anatol Dumitraș, Mihai Dolgan, Oleg Milștein, Valentin Dînga, Petre Teodorovici.

Piesele din repertoriul turneului au fost selectate din colecții rare ale melomanilor din Moldova, dar și din radiodifuziunea națională, ce vor fi interpretate în premieră de către Moldovan National Youth Orchestra, alături de dirijorul, Andriano Marian și soliștii:

Cătălin Josan
Simona
Ștefan Albu

Alte două concerte vor avea loc la Drochia (Parcul Central), 7 octombrie, ora 18:00 și la Soroca (Cetatea), 9 octombrie, ora 17:00 în memoriam Nicolae Bulat.

Intrare liberă!

Turneul muzical național „Țară mică — dulce cântec!” este organizat de către Orchestra Națională de Tineret a Moldovei, alături de Ministerul Culturii și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md