fbpx
37.9 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

UE a prelungit sancțiunile impuse Rusiei pentru anexarea Crimeei

Citește și:

Consiliul Uniunii Europene a decis luni extinderea până pe 23 iunie 2025 a sancţiunilor economice impuse Rusiei în iunie 2014 după anexarea ilegală a Crimeei şi a oraşului Sevastopol, transmite Agerpres.

Interdicţiile cuprinse în aceste sancţiuni se referă la importul în UE de produse din Crimeea sau Sevastopol, investiţiile în infrastructuri şi investiţiile financiare, precum şi serviciile turistice provenite din zonele anexate de Rusia.

Sunt de asemenea impuse restricţii la export pentru bunuri şi tehnologii către Crimeea anexată sau pentru folosirea lor în această regiune în sectoarele transporturilor, telecomunicaţiilor şi energiei, precum şi pentru prospectarea, explorarea şi producţia de petrol, gaze naturale şi resurse minerale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md