fbpx
22.6 C
Бэлць
vineri, mai 24, 2024

Un actor francez a dăruit un pian japonez Colegiului de Arte din Socora

Citește și:

Un actor de comedie francez, a dăruit pentru studenții Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca, un pian japonez. Decizia a venit după ce în noua locuința a actorului nu mai era loc pentru acesta.

Actorul francez Atmen Kelif a decis să se mute în casă nouă. Acesta a fost ajutat de conaționalul nostru Sergiu Seinic, stabilit de 15 ani la Paris, să-și ducă lucrurile de la un apartament la altul. Iar când a venit rândul pianului, loc în noua locuință nu mai era.

Actorul a decis să îi lase pianul lui Sergiu, iar acesta, la rândul său a zis că îl dăruiește Colegiului de Arte din Socora, la care actorul a căzut deacord, venind chiar cu un mic mesaj.

„Salut! Eu sunt Atmen Kelif, actor de comedie și cu mare plăcere transmit acest pian copiilor de la școala muzicală, dorindu-le succese. La revedere!”, a spus actorul.

Din cauza pandemiei de coronavirus, pianul a ajuns la destinație în trei luni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Eleganță, grație și măiestrie la primul campionat de gimnastică estetică, organizat la Bălți

Zeci de sportive talentate din toată țara, dornice să demonstreze eleganță, grație și măiestrie au participat la „Campionatului Național...

Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte de la Baku

Luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23...
  sursa: cursbnm.md