fbpx
16.4 C
Бэлць
miercuri, octombrie 4, 2023

Un bărbat a încercat să obțină 650 de milioane de dolari de la un spital pentru că medicii l-au lăsat să vadă cezariana soției

Citește și:

Un bărbat din Australia a încercat să dea în judecată un spital din Melbourne, cerând despăgubiri de aproape 650 de milioane de dolari pentru daune psihologice. El a susținut că a fost „încurajat” să-și vadă soția născând prin cezariană și că a rămas cu o „boală psihotică” în urma acestei experiențe, relatează Business Insider, citat de Digi24.ro. 

Anil Koppula a încercat să dea în judecată Royal Women’s Hospital pentru că l-a lăsat să-și vadă soția născând prin cezariană în 2018. El a vrut să ceară despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni, adică aproximativ 643 de milioane de dolari.

Cezariana a fost în cele din urmă un succes, dar bărbatul a spus în plângerea sa că spitalul nu și-a îndeplinit datoria de a avea grijă de sănătatea lui, lăsându-l să urmărească operația.

El a spus că spitalul l-a „încurajat” și i-a „permis” să urmărească intervenția chirurgicală, iar faptul că a văzut organele și sângele soției sale i-a provocat vătămări psihologice, potrivit plângerii.

Koppula a intentat procesul la câțiva ani după cezariana soției sale, spunând că aceasta a provocat declanșarea unei „boli psihotice” care a dus la „distrugerea căsătoriei sale”.

Koppula a ales să se reprezinte singur în instanță, unde judecătorul James Gorton a respins plângerea, pe care o consideră un „abuz”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Oamenii din nordul țării despre modificările Codului Electoral: „Dacă au furat, o să mai fure”

Parlamentul a votat, astăzi 4 octombrie, în lectură finală modificările Codului Electoral. Potrivit noilor prevederi persoanele care sunt bănuite,...

/VIDEO/ ONG-uri din mai multe țări se unesc în lupta împotriva corupției. La Bălți se organizează o conferință cu invitați internaționali

Bunele practici dar și strategii comune în domeniile transparenței decizionale, prevenirii și combaterii corupție în țările Parteneriatului Estic sunt...
  sursa: cursbnm.md