fbpx
11.8 C
Бэлць
vineri, aprilie 19, 2024

Un bărbat din Glodeni, pe banca acuzaților, după ce a pălmuit un coleg de-al fiului său

Citește și:

A intrat în clasă la feciorul său, a pălmuit un coleg de-al acestuia și i-a amenințat cu moartea pe ceilalți elevi. Un bărbat de 35 de ani din Glodeni a fost trimis pe banca acuzaților, învinuit de huliganism și amenințare cu omor. 

Totul s-a întâmplat la data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 11:10, în pauza dintre a treia și a patra lecție, fără permisiune și ignorând cerințele angajaților instituției de a părăsi sediul, a intrat în biroul unei clase din incinta Instituției Publice Gimnaziul „Dimitrie Cantemir” din or. Glodeni. Acolo, din intenții huliganice, încălcând ordinea publică, pe fundalul unei cerți neînsemnate dintre feciorul său și colegul acestuia de clasă în vârstă de 12 ani, în prezența elevilor clasei și a angajaților instituției de învățământ, l-a atacat pe minor, apucându-l cu mânile de gât și l-a ținut în așa poziție un timp îndelungat, aplicându-i mai multe lovituri cu palma peste față.

Fiind scos forțat în coridorul instituției, striga și amenința angajații instituției de învățământ, lovind-o din imprudență pe una din angajate, încerca din nou să intre forțat în clasă, trăgând de ușă, continuându-și comportamentul său huliganic aproximativ 30 minute, inclusiv și după sosirea angajaților unei companii de pază, chemați la fața locului, timp în care a fost întrerupt programul de învățământ al instituției. 

În timpul altercației care a avut loc în sala de ore, învinuitul a amenințat elevii cu moartea, precum că îi va tăia bucăți, și-i va arunca la tomberonul cu gunoi, dacă se vor mai atinge de feciorul său, prin ce le-a provocat acestora sentimente de neliniște, panică și frică pentru viața și sănătatea lor. 

Potrivit prevederilor Codului penal, bărbatul riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare pe un termen de până la 6 ani, pentru ambele infracțiuni incriminate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un conațional bănuit în organizarea migrației ilegale, reținut în flagrant

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Otaci împreună cu ofițerii de investigații a DR Nord au destructurat un grup...

/VIDEO/ La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri

La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri pentru cei care vor să-și inițieze o...
  sursa: cursbnm.md