fbpx
10.9 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Un bărbat din Italia afost amendat cu 166 de euro din cauza cocoșului său

Citește și:

Situație incredibilă într-un orășel din Italia, unde un pensioner a fost amendat de autorități din cauza cocoșului său care îi trezea pe oamenii din cartier la 4.30 dimineața, informează The Guardian.

Angelo Boletti, în vârstă de 83 ani din Castiraga Vidardo, un oraș Lombardian, trebuie să plătească 166 de euro, după ce vecinii săi au depus mai multe plângeri la poliție, pentru că sunt treziți în fiecare dimineață la ora 4.30 de pasarea care se află în grija bărbatului.

Un ofițer de poliție a pândit casa pensionarului și a surprins momentul în care pasărea dădea alarma. Boletti a fostgăsit vinovat de încălcarea regulilor care stipulează că animalele de casă trebuie să fie ținute la o distanță minimă de 10 metri de casele vecinilor, potrivit The Guardian.

„Sunt fără cuvinte”, a spus Boletti, care a explicat că Carlino trăia în grădina sa de 10 ani până să îl dea unui prieten din cauza plângerilor vecinilor. Carlino s-a întors la Boletti recent pentru că prietenul care avea grijă de el este plecat în vacanță pentru 20 de zile.

Emma Perfetti, primarul din Castiraga Vidardo, a declarat că autoritățile sunt „obligate să acționeze în acest fel” din cauza numeroaselor plângeri venite de la vecini. Ea a adăugat că pasărea a fost la casa lui Boletti mai mult de 20 de zile. „Nu este corect ca jumătate de cartier să fie trezit la ora 4.30 dimineața”, a  mai spus ea. Bărbatul a spus că va contesta amenda.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md