fbpx
26.4 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

Un bărbat din Ocnița, trimis în judecată. Riscă ani grei de pușcărie pentru violul unei copile de 12 ani

Citește și:

Un bărbat din Ocnița a fost trimis în judecată pentru violarea fiicei de 12 ani a concubinei sale, lăsată temporar în grija lui. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, bărbatul de 45 de ani a violat copila timp de aproape un și jumătate.

Totul a începu în perioada când concubina acestuia a fost spitalizată pentru nașterea fiicei mai mici.

Ulterior măsurilor speciale de investigații, faptele acestuia au fost deconspirate și au urmat și percheziții la domiciliul acestuia, unde au fost ridicată o pușcă și 40 cartușe deținute ilegal. La solicitarea procurorilor PCCOCS, acesta este investigat în stare de arest preventiv, începând din iunie 2022, iar acum dosarul a fost trimis în judecată.

Copila a beneficiat de consiliere psihologică și actualmente este plasată într-un centru specializat. Deși inculpatul nu a cooperat cu autoritățile în investigarea faptelor sale, ansamblul de probe acumulate îi demonstrează vinovăția la comiterea faptelor, care potrivit legii se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Tatăl lui Guguță a murit la 92 de ani. Spiridon Vangheli a trecut la cele veșnice

Spiridon Vangheli a murit la vârsta de 92 de ani, la o săptămână de la ziua lui de naștere,...

Peste 8.000 de locuri bugetare în universități, aprobate de Guvern

Planul de admitere în învățământul superior pentru anul de studii 2024-2025 a fost aprobat de Guvern. Astfel, în instituțiile de...
  sursa: cursbnm.md