fbpx
25 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Un bărbat din raionul Soroca amendat pentru că a încercat să prindă pește în zona de frontieră

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 28 ani, originar din satul Egoreni, raionul Soroca, a fost amendat de poliția frontierii, după ce a încercat să pescuiască în zona de frontieră.

Pescarul a fost observat de patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți. Acesta a fost surprins în timp ce aranja în apele râului o plasă de 15 metri. Însă, când a observat patrula, bărbatul a încercat să scoată rapid plasa la mal, fără măcar să fi prins un pește.

Ulterior s-a aflat că pescarul a mai fost sancționat anterior pentru aceeași încălcare. Bărbatul a primit o amendă de 600 lei pentru încălcarea regimului frontierei de stat.

Amintim că în perioada 1 aprilie – 12 iunie, pe teritoriul Republicii Moldova este stabilită perioada de prohibiţie în obiectivele acvatice piscicole naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md