fbpx
25.4 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Un bărbat din Ucraina a venit să-și caute vacile pierdute în Republica Moldova

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 58 ani, locuitor al satului Dănceni (Ucraina), a pierdut două vaci din cireadă, și a venit să le caute în Republicii Moldova.

Incidentul s-a produs în seara zilei de marți, 16 iunie, în jurul orei 21.10. Polițiștii de Frontieră din satul Volintiri au observat o persoană care alearga spre linia frontierei de stat, din localitatea ucraineană Dănceni spre satul Ștefănești din Repiblica Moldova.

La aproximativ 700 metri de la linia frontierei moldo-ucrainene, echipa mobilă a reținut bărbatul. Fiind interogat, acesta a declarat că este văcar în satul vecin și a pierdut două vaci din cireada sa, iar după cum nu aveau unde să plece în altă parte, a decis să le caute în direcția Republicii Moldova.

Urmare a faptului declarat, polițiștii de frontieră au început cercetările în cadrul procesului penal, intentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

La scurt timp, ofițerii de urmărire penală au stabilit că un alt văcar din satul Ștefănești, raionul Ștefan Vodă, a alăturat vacile pierdute la cireada sa, fără a anunța organele de drept.

Bărbatul din țara vecină a fost predat părții ucrainene în după amiaza zilei de ieri, iar pe numele cetățeanului moldovean, la care s-au depistat bovinele pierdute, este pornit un proces penal pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...

Traficanți de droguri din capitală, reținuți de ofițerii INI

Ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională...
  sursa: cursbnm.md