fbpx
21.1 C
Бэлць
luni, septembrie 25, 2023

Un lot de 705 910 pachete de țigări, arse de Serviciul Fiscal de Stat. Care este motivul

Citește și:

Un lot de 705 910 pachete de țigări a fost distrus prin incinerare la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, nimicirea a avut loc cu respectarea tuturor condițiilor de protecție a mediului.

Bunurile menţionate au fost confiscate ca rezultat al comiterii infracțiunii prevăzute de Codul penal al Republicii Moldova.

„Lotul de produse din tutun în cantitate de 705 910 pachete a fost distrus la S.A. „Lafarge Ciment (Moldova)”, prin incinerare, în prezența Comisiei de nimicire a bunurilor confiscate din care au făcut parte reprezentanți ai Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, Ministerului Afacerilor Interne, Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție, Agenției de Mediu și Inspectoratului pentru Protecția Mediului”, anunță responsabilii din cadrul SFS.

Procedura de incinerare a avut loc cu respectarea tuturor condițiilor de protecție a mediului, agentul economic sus-menționat fiind deținătorul autorizației în acest sens.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Cum va fi vremea astăzi, 25 septembrie

Vreme fără precipitații și temperaturi generoase pentru această perioadă, prognozează pentru 25 septembrie Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Vântul va sufla...

Floarea cu miros de cadavru ar putea să dispară pentru totdeauna. Avertismentul oamenilor de știință

Rafflesia, floarea care emană un miros puternic de carne putredă, motiv pentru care a și fost denumită floarea-cadavru, i-a...
  sursa: cursbnm.md