fbpx
20.6 C
Бэлць
duminică, septembrie 24, 2023

Un medic din Soroca, răpus de COVID-19

Citește și:

Republica Moldova a pierdut astăzi încă un medic. Este vorba despre Ludmila Caraion, în vârstă de 65 de ani, medic la Substația Medicală Urgentă din Soroca, testată cu Covid-19 printre primii colaboratori ai instituției. Femeia a murit în această după-amiază.

Doctorița a muncit în domeniu mai mult de 15 ani, dintre care ultimii 10 ani la Soroca.

Femeia în vârstă de 65 de ani este prima victimă Covid-19 de la Soroca.

Menționăm că 27 de lucrători medicali din cadrul spitalului raional din Soroca au fost testați pozitiv la infecția cu Covid-19. Aceștia sunt internați la Soroca și sunt tratați de colegii lor.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o. Totodată, istoria de viață a medicului a fost relatată și de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească:

În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Soroca

Pe data de 03.04.2020 s-a stins din viață colega noastră Ludmila Caraion, anul nașterii 27.06.1954, care a activat la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență.
Doamna Ludmila a murit răpusă de noul tip de coronavirus COVID-19. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață.
Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu era dornică să ajute oamenii.
IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md