fbpx
19.6 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 22, 2024

Un nou partid va apărea pe arena politică din Republica Moldova

Citește și:

Grupul „Pro Modova” format din deputații care au părăsit Partidul Democrat (PDM) , vor constitui o nouă formațiune politică denumită Partidul „Pro Moldova”.

Despre aceasta a anunțat, liderul grupului, Adrian Candu, într-un briefing de presă la Parlament. El a precizat că noua formațiune este un proiect politic de durată, iar de săptămâna viitoare vor începe procedurile necesare pentru constituirea partidului.

„Vom merge din localitate în localitate, din raion în raion, să identificăm tineri, oameni în vârstă, femei, bărbați, pe toți cei care se asociază viziunilor noastre, valorilor noastre. Începem procedurile de colectare a semnăturilor și formarea organizațiilor teritoriale, ca să ajungem la formarea Congresului și înregistrarea formațiunii la instituțiile statului”, a declarat Adrian Candu.

Amintim că șapte deputați au părăsit recent PDM-ul declarându-se împotriva unei coaliții PDM-PSRM, formând astfel, grupul „Pro Moldova”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md