fbpx
18 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 22, 2024

Un post vamal din nordul țării își reia parțial activitatea

Citește și:

Începând cu 7 aprilie 2020, este reluat traficul pentru autocamioanele de mare tonaj prin punctul de trecere a frontierei „Otaci-Moghiliov-Podolsk”, doar că parțial.

Astfel, transportatorii de mărfuri vor putea traversa frontiera în intervalul orar 23.00 – 5.00, restricția fiind valabilă doar pe sensul de ieșire din Ucraina și intrare în Republica Moldova. Însă, începând cu data de 22 aprilie 2020, va fi anulată definitiv și această condiție, iar traficul se va desfășura în regim normal.

Amintim că restricțiile de circulație pentru autocamioanele de mare tonaj cu remorcă și semiremorcă pe direcția ieșire din Ucraina/intrare în Republica Moldova au fost impuse de autoritățile ucrainene, la data de 10 martie 2020, ca urmare a demarării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii postului vamal de pe teritoriul statului vecin.

Traficul de autoturisme și autocare nu a fost afectat de lucrările de reparație, fiind utilizată banda de circulație reversibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md