fbpx
19.3 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

Un primar din raionul Sângerei suspectat de încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese

Citește și:

Primarul comunei Drăgănești din raionul Sângerei este suspectat de încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese.

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a constatat că primarul comunei a examinat și semnat contracte de arendă a terenurilor cu o firmă, în care figura în calitate de asociat.

Inspectorii de integritate au decis că alesul local a admis încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese, prin faptul că, având la dispoziție terminii legali prevăzuți de legislație, nu a soluționat starea de conflict de interese sau incompatibilitate.

Totuși, acesta nu-și va pierde mandatul de primar, pentru că în perioada încălcarii regimului juridic al conflictelor de interese, legea abrogată nu prevedea asemenea consecințe.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md