fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

Un turc, a încercat să treacă o frontieră din nordul țării cu un permis fals

Citește și:

500 EUR ar fi costat obținerea unui permis de conducere turcesc, cu semne rezonabile de falsificare. Documentul a fost prezentat de către un cetățean turc, în vârstă de 51 de ani.

Astăzi, 5 decembrie 2023, în jurul orei 03:45, în punctul de trecere a frontierei Criva pe direcția intrare în R. Moldova s-a apropiat străinul, la volanul mașinii personale. În cadrul controlului de specialitate, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile din R. Turcia, nu corespunde unui act veridic. Documentul vizibil prezenta semne de falsificare.

La cele depistate, străinul a mărturisit că pierduse permisul original și prin intermediari a perfectat altul. Deși nu cunoștea că este un document falsificat, bărbatul a precizat că obținerea actului l-a costat 500 EUR.

În fapt, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord cercetează cazul în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun. Documentul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă”

Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma...

/VIDEO/ Transformarea digitală- o prioritate a Digital Innovation Hub din Moldova

Companiile din sectorul de afaceri, în mare parte întreprinderile mici și mijlocii, dar și alte instituții din nordul țării...
  sursa: cursbnm.md