fbpx
24.7 C
Бэлць
marți, iulie 16, 2024

Vacanța bugetarilor se mărește cu patru zile

Citește și:

Angajații din sectorul bugetar vor sta acasă până pe data de 24 aprilie. Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu.

O astfel de decizie a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Situații Excepționale. Excepție fac angajații din sectorul medical, cel de urgență și de asigurare a ordinii publice.

„Extindem numărul de zile libere pentru bugetari pentru perioada 21-24 aprilie. Ziua de 27 aprilie, va fi zi de lucru, în caz că Comisia nu va extinde și pentru acea perioadă vacanța bugetarilor, iar ziua de 8 iunie, când va fi marcat Paștele Blajinilor se transferă ziua liberă. Pentru procesul educațional nu avem zile libere, va continua educația la distanță”, a declarat Ion Chicu.

Amintim că pe 17 martie, Parlamentul a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Programul Național de accelerare a dezvoltării mun. Bălți

Municipiul Bălți va putea deveni un centru urban competitiv și sustenabil, grație noului Program Național de accelerare a dezvoltării...

/VIDEO/ Unde își petrec timpul liber bălțenii: „Tufari de jur împrejur”

Vara, odată cu perioada vacanțelor și concediilor, bălțenii spun că simt mai mult ca niciodată lipsa locurilor amenajate pentru...
  sursa: cursbnm.md