fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Vezi care sunt noile măsuri epidemiologice aprobate la Bălți

Citește și:

Toate instituțiile publice și private de pe teritoriul municipiului Bălți își vor continua activitatea, în limitele competenței. Decizia a fost luată pe data de 13 septembrie 2021, de către Comisia municipală extraordinară de sănătate publică Bălți.

Hotărârea vine să stimuleze procesul de vaccinare anti-COVID-19 și să asigure imunitatea colectivă, conform recomandările internaționale, de minim 70%. Vaccinarea rămâne a fi gratuită și disponibilă pentru toată lumea care a depășit vârsta de 18 ani. Imunizarea poate fi efectuată cu sau fără programare prealabilă, în funcție de numărul de solicitări și disponibilitatea loturilor de vaccinare.

Purtarea măștilor în toate spațiile publice închise, în orice tip de transport public, în stații de așteptare și în cadrul tuturor evenimentelor din spații deschise, rămâne în continuare obligatorie.

De asemenea, cu titlu obligatori se menține și dezinfecția și igienizarea mâinilor, cu asigurarea produselor și preparatelor biocide în toate întreprinderile, instituțiile și organizațiile de drept public și privat, inclusiv în centrele comerciale, magazine și instituții HORECA,

Nerespectarea măsurilor și restricțiilor de sănătate publică constituie pericol pentru sănătatea publică și poate fi trasă la răspundere contravențională și/sau penală.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...

/VIDEO/ Tinerii spun NU corupției. Elevii din Răuțel au învățat care sunt consecințele corupției

Elevii claselor a 8-a și a 9-a de la Gimnaziul „Alexei Mateevici”, din satul Răuțel, raionul Fălești spun: „Nu...
  sursa: cursbnm.md