fbpx
21.7 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Ambuteiaje matinale la Bălți. Două vagoane ale CFM au deraiat de pe linie

Citește și:

Dimineața pentru șoferii din Bălți a început cu ambuteiaje pe strada Decebal, una dintre străzile principale din oraș. Totul din cauza accidentului din această noapte, care a avut loc pe calea ferată, în regiunea cartierului opt, în care 2 vagoane, a unui tren marfar cu 15 vagoane, au deraiat de pe linie.  Potrivit poliției, pentru a efectua lucrările de reparație la fața locului, traficul rutier a fost redirecționat de pe strada Pavel Boțu, pe strada Decebal.

RADU LACHEI, șeful Regimentului de Patrulare Nord, INSP: „Strada Pavel Boțu, trecerea la nivel cu calea ferată s-au făcut careva lucrări. Din acest motiv a fost redirecționat transportul pe strada Decebal, de asta și s-au format ambuteiaje. Trei echipe au fost implicate, cu șase polițiști, șase angajați ai Secției Patrulare Bălți.”

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă IGSU: „Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:11. La fața locului a intervenit  o echipă de salvatori din cadrul Direcției Regionale Căutare-Salvare nr.2. În urma recunoașterii, angajații IGSU au constatat că vagoanele derapate au demolat gardul din beton și un copac, care a căzut pe firele electrice, astfel blocând circulația pe traseu. În urma incidentului nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.”

Din cauza ambuteiajelor, bălțenii au întârziat la serviciu, unii au fost nevoiți să înconjoare mai multe străzi pentru a ajunge la destinație.

„Foarte încet, dar am ajuns. Desigur că este inconfortabil. – Cât timp ați mers în troleibuz? – Vreo 20 de minute. – de la ce stație? – De la cartierul opt. – Aproape, dar foarte greu, 20 de minute. – Dar ce să faci, așa sunt drumurile.”

„Este strașnic. – Cât timp ați mers? – Aproximativ jumătate  de oră. – De la ce stație? – De la BAM. – Asta e mult? – Da, foarte, ambuteiajele sunt nebune.”

„Greu a fost de circulat, de dus la serviciu. Nu aveam o oră, dar am înconjurat prin oraș, greu a fost de circulat.”

În urma accidentului un gard din beton din apropiere a fost dărâmat, iar un copac a fost doborât.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md