fbpx
2.9 C
Бэлць
marți, decembrie 5, 2023

/VIDEO/ Analist politic, despre candidatul formațiunii politice Partidul Nostru la primăria Bălți: „Usatîi o să îi fie suport politic și propagandistic”

Citește și:

Candidatul anunțat de liderul formațiunii politice Partidul Nostru, Renato Usatîi, ar avea șanse pentru a ajunge în turul doi la alegerile locale din cinci noiembrie. Declarația aparține analistului politic, Alexei Tulbure. Potrivit acestuia, nu doar calitățile pe care le deține Petcov i-ar atrage pe bălțeni, dar încrederea lui Usatîi în el.

ALEXEI TULBURE, analist politic: „Este o persoană foarte pregătită. Un om dornic de a munci și așa mai departe. El are și foarte multe merite, a fost consilierul lui Voronin, a fost membrul fracțiunii, a fost deputat în Parlament și unul dintre cei mai activi. Deci un candidat foarte bun. Nu știu daca e minus că el nu e din Bălți. Pentru că noi am analizat situația și am ajuns la concluzia că Grigorișin este primul primar, după proclamarea independenței, din Bălți. Aici noi avem aceeași tehnologie politică pe care o vom vedea și la Șor. Popularitatea lui Usatîi, pentru că dacă el înainta, probabil câștiga chiar din primul tur, nici Tauber nu ar putea concura cu Usatîi. El o să fie suportul politic și propagandistic a lui Petcov”.

Alexandr Petcov este un istoric, politolog și politician moldovean, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XIX-a (2010-2014) din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un turc, a încercat să treacă o frontieră din nordul țării cu un permis fals

500 EUR ar fi costat obținerea unui permis de conducere turcesc, cu semne rezonabile de falsificare. Documentul a fost...

Imagini revoltătoare: Șofer, surprins cu două vulpi moarte pe capotă

Un șofer a fost surprins pe străzile din Capitală cu două vulpi moarte pe capotă. Imaginile scandaloase au fost...
  sursa: cursbnm.md