fbpx
16.1 C
Бэлць
luni, septembrie 25, 2023

/VIDEO/ Andrei Spînu: „Nimeni nu își dorește ca învățământul să treacă pe online”

Citește și:

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu unele explicații după ce anterior Guvernul a anunțat că elevii ar putea reveni la orele online pe perioada rece a anului. Spînu a declarat că acest plan este unul de rezervă și vor face tot posibilul ca elevii să învețe în instituțiile de învățământ. Declarația a fost făcută în timp ce prezenta raportul pentru un an de activitate a Guvernului, scrie realitatea.md. 

„Nimeni nu își dorește ca învățământul să treacă pe online. În septembrie, octombrie toți copiii vor merge la școală. Nici-un fel de online. Dacă în noiembrie va apărea o situație de criză, vom veni cu anumite decizii. Noi mergem cu acest plan doar ca să fim pregătiți”, a declarat Andre Spînu.

„Va fi doar în caz de strictă necesitate, doar în școlile în care nu este alternativă”, a mai precizat Natalia Gavrilița.

Amintim că Guvernul a pregătit un plan de acțiuni pentru depășirea crizei energetică, în sezonul de încălzire 2022-2023. Potrivit documentului, în caz de necesitate, elevii vor trece la studii online, iar iluminatul stradal ar putea fi deconectat pe timp de noapte.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Cum va fi vremea astăzi, 25 septembrie

Vreme fără precipitații și temperaturi generoase pentru această perioadă, prognozează pentru 25 septembrie Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Vântul va sufla...

Floarea cu miros de cadavru ar putea să dispară pentru totdeauna. Avertismentul oamenilor de știință

Rafflesia, floarea care emană un miros puternic de carne putredă, motiv pentru care a și fost denumită floarea-cadavru, i-a...
  sursa: cursbnm.md