fbpx
2.9 C
Бэлць
marți, decembrie 5, 2023

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

Citește și:

„Avea 37 de tăieturi și era toată despicată” spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de cele două minore, în satul Ghermănești din raionul Telenești. Acesta spune că a rămas șocat atunci când și-a văzut mama fără suflare. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii care va pot afecta emoțional!

„37 de tăieturi, ce le-a trebuit lor, ce le-au trebuit lor, măcar să fi fost bogată, dar o băbuță săraca.”

Bărbatul spune că după ce au înțeles ce au făcut, minorele au fugit, aruncând cuțitele chiar într-o fântână din fața casei.

„Iaca de aici din fântână au scos două cuțite, ap cum, dar cât săraca s-a chinuit săraca babă, bătrânică săraca.”

GHEORGHE SPRINCEANĂ, Fiul femeiei decedate: „M-au sunat ieri și mi-au spus că mama mea este decedată, acum eu am venit de acolo și când colo îmi spune că mama mea este tăiată, înjunghiată și am stat iaca aici în drum, nu mi-au dat voie să o văd și după ce au luat amprentele și mi-au dat voie și am văzut-o, 37 de tăieturi în inimă și aici despicată.”

Oamenii din sat au rămas șocați de cele întâmplate și spun că nu se mai simt in siguranță nici în propria casă.

„Iaca fata acum mi-a spus că pe internet este, două fetișcane, dar cu ce ocazie să omoare un om care el bea și nu are nimic împrejurul casei, aceștia criminali trebuie să fie ca să faci așa.”

„Am auzit că au ucis-o, în casă o găsit-o ginerele mort, ginerele meu trăiește în vecin. Și când s-a dus a găsit-o moartă, numai o dat de pe față și o văzut că este în așa situație și o acoperit-o înapoi și s-a dus și a sunat și a spus ce s-a întâmplat, au găsit-o moartă, dar ce și cum nu știu mai departe nimic.”

„Îți spun că au luat Winston, bere și înghețată și s-au dus, când au venit ieri și mă întrebau zic că da au fost, iaca ce fel de țigări au cumpărat, se spune precum că ele, dar.”

Precizăm că două minore de 14 și 15 ani au fost reținute aseară, fiind suspecte de comiterea unui omor. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebită cruzime, precum și din motive sadice. Potrivit poliției, este vorba de două tinere implicate în mai multe acte de violența și bătaie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cetățenii pot vedea gradul de vulnerabilitate. Cât veți plăti în funcție de gradul atirbuit

Cetățenii care au depus cereri pentru compensații pot vedea gradul de vulnerabilitate atribuit în cabinetul personal. În funcție de gradul...

O dronă a armatei nigeriene a ucis din greşeală 85 de civili, majoritatea femei și copii

O dronă a armatei nigeriene a ucis din greşeală cel puţin 85 de civili, duminică, într-un sat din statul...
  sursa: cursbnm.md