fbpx
18.8 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

/VIDEO/ Bălțenii, despre posibila cădere a Guvernului Gavrilița: „Să vină unul de la capătul pământului”

Citește și:

După ce în presă au apărut mai multe informații despre faptul că Natalia Gavrilița ar putea fi înlocuită din funcția de prim-ministru, bălțenii spun că și-ar dori un alt cabinet de miniștri. Potrivit acestora, actualul premier nu se descurcă cu angajamentele promise la învestirea în funcție.

„Sigur că, 100 de procente, acesta e guvern? Vă doriți ca doamna Gavriliță să fie schimbată, din prim ministru? Și ea trebuie schimbată, și doamna Sandu trebuie să fie schimbată, că asta nu-i viață măi oameni buni.”

„Dacă să spun sincer, după părerea multor oameni, vecini de ai mei, nu, nu sunt mulțumit.”

„Partidul Socialiștilor, Comuniștilor, acestea ar fi, chiar oricare alt partid în afară de cel actual.”

„Nu, deloc nu mă aranjează, deloc. Guvernarea actuală? Nu, ei au mâncat toți dintr-o farfurie, iar acum noi am fost dați la o parte.”

Între timp, unii sunt de părerea că schimbarea Cabinetului de Miniștri nu va schimba nimic.

„Eu nu știu. Noi nu am avut niciodată un minister bun. Nu cred că altcineva va schimba ceva. Vom vedea ce vor face anul viitor. Schimbări nu-s deloc. Acest lucru durează deja 30 de ani.”

„Nu doresc pe nimeni și nimic. Pe cine ați dori în funcția de prim-ministru? Pe nimeni. Să vină măcar de la capătul lumii, un străin ceva să facă ceva.”

Totuși, unii bălțeni sunt mulțumiți de activitatea Nataliei Gavrilița și spun că până acum niciun guvern nu s-a descurcat cu atribuțiile pe care ar fi trebuit să le îndeplinească.

„Schimbând guvernul, nu cred că se schimbă problemele, poate trebuie să lucreze mai mult, să dea o dare de seamă.”

„Nu! Deci credeți că e bun guvernul actual, și d-na Gavrilița? Absolut, eu așa cred, demult trebuia ca doamnele să fie la conducere, deja cu bărbații ne-am lămurit, nu au făcut aproape nimic.”

Precizăm că ieri, în presă au apărut imagini de la o ședința nocturnă la Președinție, la care au participat mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate. Potrivit Tv8, la ședință s-a discutat despre unele remanieri.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md