fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

/VIDEO/ Beat, neechipat și fără permis de conducere. Isprava unui motociclist din raionul Rîșcani

Citește și:

Beat, neechipat și fără permis de conducere, este isprava unui motociclist de 54 de ani, din raionul Rîșcani, care acum riscă dosar penal. Totul s-a întâmplat ieri, 24 octombrie, în satul Nihoreni.

Potrivit poliției, în timpul patrulării au stopat o motocicletă de model Alpha, care nu avea numere de înmatriculare, dar și pentru neechiparea corespunzătoare a conducătorului. La indicațiile legale ale inspectorilor de a se opri, bărbatul intenționat a ignorat somațiile, continuându-și deplasarea.

Astfel, ajungând într-o curbă pe un drum cu pietriș, efectuând manevra de virare la stânga, acesta nu s-a isprăvit cu ghidonul și a căzut. De îngrijiri medicale nu a avut nevoie.

Identificat, șoferul de 54 de ani originar din același raion, nu posedă permis de conducere, fiind testat alcoolscopic acesta avea o concentrație de 0,66 mg/l.
Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, iar șoferul va fi sancționat conform legislației în vigoare.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md