fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

/VIDEO/ Candidatul de la PAS câștigă alegerile din satul Frumușica cu o diferență de doar două voturi

Citește și:

Locuitorii din satul Frumușica, aflat în raionul Florești, au fost martorul unei bătălii electorale acerbe, în care candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a ieșit învingător cu o diferență extrem de mică de voturi față de contracandidatul său. Oamenii se așteaptă acum la implementarea proiectelor promise de noul primar și spun că vor fi chiar mai exigenți decât față de fosta conducere.

Pentru candidatul PAS, Victor Boicu au votat 276 de locutori, în timp ce pentru contracandidatul său Igor Groza, reprezentantul Partidului Politic Mișcarea Respect Moldova, au optat 274 de alegători.

„Eu aș spune că a fost o bătălie cinstită între dânșii, fiecare băieți cum au lucrat, așa au primit și voturile. Fiecare a câștigat ceea ce a meritat eu așa socot. Eu cred că domnul primar o să depună eforturi mai multe, o să facă lucruri mai bune, mai mari.”

„Așa norocul le-a fost. Poate neamuri are unul mai mult cu 2, a câștigat e norocul lui. El cu apa nu o tras, el a câștigat un grant și nu a tras apă, de aceasta și jumătate de sat s-a supărat pe dânsul.”

„Da, ei au fost doi candidați, dintre care au fost două voturi diferența. Ne punem și noi întrebarea asta chiar e, nu știu cum să mă exprim în așa mod pentru că e foarte urât.”

„Mă mir, că eu tot aud de 2, cu 2 voturi, dar cum așa nu știu. Să fie ca stăpân în sat, iaca a făcut drumuri.”

„Așa s-a primit, atâția au votat, noi am așteptat mai mult decât 2 voturi. Avem o bucată de drum, ați venit, este dărâmat asfaltul, o să-l facă, noi deja îl știm bine, trotuarul este veche tare, cum se spune vorba la moldoveni de la Împăratul Nicolai.”

Victor Boicu, primarul nou ales spune că va lucra cu toți locuitorii satului pentru a îndeplini promisiunile sale electorale și pentru a contribui la bunăstarea comunității.

VICTOR BOICU, Candidat din partea PAS: „O să colaborez cu fiecare cetățean foarte frumos, pentru că în primul rând să le mulțumesc celor care mi-au acordat votul, pe ceilalți care nu mi-au acordat urmează să-i conving că eu sunt mai bun.”

Igor Groza a declarat că este dezamăgit de rezultat, mai ales că de victorie îl despart doar două voturi, dar spune că respectă alegerea oamenilor.

IGOR GROZA, Candidatul din partea PP Mișcarea Respect Moldova: „Alegerea le aparține cetățenilor care au depus votul, eu ce pot să spun, alegerea au avut-o ei, cum au ales așa vor urma și rezultatele sper că pe următorii 4 ani de zile, conform cum au luat ei decizia pentru viitorul primar. Satul să se dezvolte, să fie condiții mai bune de viață și aceasta a fost, ce putem să spunem.”

Alegerile din satul Frumușica au subliniat importanța fiecărui vot și impactul pe care îl pot avea chiar și cele mai mici diferențe în procesul electoral. În total, în această localitate au participat la alegeri 580 de oameni. Cei mai activi au fost cei din categoria de vârstă 56 -65 de ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Alegeri cinstite?…nici pe departe, cu șantaj și băuturi spirtoase….astea nu sunt alegeri cinstite. Actualul primar nu-și merita scaunul de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md