fbpx
15.9 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

/VIDEO/ Caz revoltător la Soroca. Un preot ar fi intrat pe furiș, noaptea, în biserica altui preot

Citește și:

Un incident neașteptat la Soroca. Un preot a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce intra pe furiș într-un alt lăcaș de cult. Incidentul s-a produs vineri seara, 12 aprilie, în jurul orei 21:00.

A vrut să intre prin porțile bisericii mici, dar văzând că este încuiat, a mers pe alături și a intrat în biserica mare. Eu nu înțeleg, dacă preotul nu e pe loc, dacă ai nevoie de ceva, sună-mă, eu mă apropii. A intrat în biserica mare, și-a aprins telefonul, și-a făcut poze, video. Se uitau pe sus, pe jos. Sigur am și armătură, că armătură este foarte multă aici. Eu să vă spun sincer, numărul îl cunosc, dar e foarte multă. De unde să știu eu că da sau nu. Acel preot tot construiește o biserică”, povestește preotul Serghei Baciu.

Potrivit feței bisericești, ar fi vorba despre preotul Andrei Seredenco, care construiește biserică la Soroca Nouă.

Sincer eu am rămas șocat, sincer să vă spun, ce cauți la biserică noaptea, măcar să mă poftit, măcar să îmi spus. El cât de cât este la o etapă tot de turnare a podului, de fapt l-a turnat, toarnă cupolul, poate a avut nevoie de ceva armătură, că eu am aici Slavă Domnului. Nu m-am așteptat de la părintele Andrei Sederenco la așa ceva, să fost un nevoiaș care nu are ce mânca, să fure o bucată de armătură, o bucată de scândură pentru o pâine, dar de la un preot, eu cuvinte nu am”, a punctat preotul Serghei Baciu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova”

Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon,...
  sursa: cursbnm.md