fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/VIDEO/ Ce cred bălțenii despre rezultatele primului tur al alegerilor: „Strașnic, nu m-am așteptat”

Citește și:

Pentru unii bălțeni rezultatele primului tur al alegerilor locale generale au fost o surpriză. Unii nu s-au așteptat că Alexandr Petcov, de la partidul politic Partidul Nostru și candidata independentă Arina Corșicova ar putea lupta în cel de-al doilea tur.

„Strașnic, strașnic, pentru că nu există dreptate pe această lume. Numai pe lumea cealaltă va fi. Eu am mers și am votat, dar nimic nu s-a primit. Oamenii consideră că cei veniți sunt mai buni, eu am votat, spre exemplu pentru Grigorișin, pentru că am încredere și sunt convinsă că el ar fi făcut mai mult decât toți restul.”

„Neașteptat, credeam că va fi un alt rezultat, dar așa. Cred că au votat pentru Petcov pentru Renato Usatîi, mai mult pentru el, eu cred că el știe orașul nostru, știe de ce avem nevoie, iată de asta. Ei chiar m-am pierdut, știam că Șansă, Șor nu va participa la alegeri, de asta nici nu știam cine este ea, scuzați.”

„Nu am așteptat, sincer să fiu, credeam că la noi Grigorișin a făcut multe în oraș, curat, dar oamenii au decis așa, înseamnă că așa va fi. Oamenii nu știu cine sunt ei cu adevărat, dar așa cum Usatîi la noi a fost, îl consideră deja pe Usatîi.”

„Rău. – De ce rău, ați așteptat alt ceva? – Alt ceva, da. Au votat că nu am avut informație bună.”

Totuși, unii bălțeni nu au fost mirați de rezultatele preliminare, ci chiar s-au bucurat pentru succesul candidaților.  

„Să vedem cu ce se va termina, până când sunt la egal. Vom aștepta rezultate mai bune. – Erau de așteptat aceste rezultate? – Da, chiar da.”

„Era de așteptat una ca asta, mai departe vom vedea turul doi, cine va fi învingătorul. Important să lucreze, dar dacă e din Bălți sau nu asta nu are importanță.”

„Eu mă așteptam la asta, pe cuvânt, sunt foarte fericită. Să fie să o aleagă pe asta a noastră de la ȘOR, măcar în Bălți va fi curățenie, acum ce haos este.”

„Cea independentă mă așteptam, dar pe cel de la Usatîi nu mă așteptam, pentru că ei s-au comportat în această campanie așa cum nu ne-am așteptat de la ei.”

În cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului au fost înregistrați 15 candidați, însă unul a fost retras.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică

Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru...

/VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra

Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest...
  sursa: cursbnm.md