fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

/VIDEO/ Ce spune Dorin Recean despre tentativa de asasinare a lui Krasnoselski

Citește și:

Premierul Dorin Recean a spus că nu dispune de informații sau notificări despre tentativa de asasinare a liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Declarația a fost făcută de către premier, pentru TV Nord. Potrivit șefului cabinetului de miniștri situația în țară e una stabilă și nu există pericol de escaladări.

DORIN RECEAN, prim -ministrul Republicii Moldova: „Noi nu avem confirmare acestor lucruri. Ceea ce e important să spun că Republica Moldova e într-o situație stabilă, într-o situație de pace, stabilitate în regiune și Biroul de Reintegrare reușește să alinieze stânga Nistrului la obiectivul nostru de pace și stabilitate și nu există pericole de escaladare, nu există pericole  în Republica Moldova. Guvernul reușește să facă față provocărilor care mai sunt, eu încurajez toată lumea să lucreze la locul de muncă și să se concentreze pe ce are de făcut, în așa fel muncim, să producem, să plătim impozite și să ne dezvoltăm.”

Amintim, că presa din regiunea transnistreană a anunțat că o bombă amplasată sub un Land Rover urma să fie detonată în centrul Tiraspolului. Acesta ar fi fost planul de asasinare „a primelor persoane” din stânga Nistrului.

Potrivit presei din Transnistria, în mașină erau circa opt kilograme de substanță explozibilă, dar și mai multe piese și sârmă. Bărbatul bănuit de pregătirea atentatului este născut în Transnistria, dar s-a mutat în Ucraina acum 12 ani, stabilindu-se în Odesa.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md