-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

/VIDEO/ Cum poți economisi la iarnă? Magazinul cazan.md din Edineț are cele mai bune oferte la sistemele alternative de încălzire

Cele mai citite

Criza energetică, dar și prețul la gaz i-a determinat pe moldoveni să caute sisteme alternative de încălzire. Soluția în acest caz ar fi aparatele de aer condiționat, pompele de căldură, cazanele electrice sau cele pe combustibil solid. Toate acestea se găsesc la magazinul cazan.md din orașul Edineț. Pe lângă asortimentul bogat, cumpărărtorii sunt atrași și de prețurile mici.

Indiferent de unde locuiesc, la bloc sau casă la sol, oamenii din nordul țării, găsesc la magazinul cazan.md din orașul Edineț soluțiile alternative pentru încălzire.

ION CULIUC, director magazin Edineț: „Putem oferi atât cazane pe lemn și pe cărbuni, cazane electrice. Inginerii recomandă pompele de căldură mai mult, deoarece sunt la moment în top și economia este mai mare la dânsele. O alternativă gazului ar fi cazanele pe electricitate, condiționerele și pompele de căldură. După eficiență, cazanele electrice au randamentul de 1 la 1, condiționerul 1 la 2 și pompele de căldură 1 la 3”.

Pe lângă asta, în magazin, cumpărătorii pot găsi toate piesele necesare instalării acestor sisteme.

ION CULIUC, director magazin Edineț: „Oamenii care aleg magazinul cazan.md atunci când au nevoie de un sistem de încălzire, intră ca într-un abecedar. Aici este totul de la A la Z. Începând cu consultările și terminând cu livrările. Toate detaliile care sunt necesare pentru o cazangerie, pentru un apeduct, pentru climatizare, le avem în stoc”.

Nu doar cumpărătorii aleg cazan.md, ci și instalatorii. Potrivit specialiștilor din domeniu, doar aici găsesc un raport adecvat dintre preț și calitate.

VICTOR RUSANOVSCHI, instalator: „Aici putem găsi produsele de care avem nevoie. Atât pentru încălzire, cât și pentru apă și canalizare. Asortiment larg de produse, pentru toate buzunarele. Au cazane pe lemne, pe gaz, electrice, au pompe de căldură și altele”.

ANDREI MARDARI, instalator: „Pur și simplu aici, eu vin și este tot materialul care mie îmi trebuie. Eu nu trebuie alerg la 5-6 magazine, ca să găsesc un anumit filet sau un anumit material. Nu am avut încă probleme cu calitatea materialelor”.

SERGIU PASCARI, instalator: „Calitatea este bună. Iar dacă calitatea este bună, noi dormim liniștiți. Nu ne sună nimeni seara să ne spună despre unele probleme apărute. Am instalat și am uitat. Și sincer, chiar am pus cazanul, condiționerele când le punem se simte economia. Ieftine, bune, nu-s gălăgioase”.

Toți clienții magazinului cazan.md beneficiază de reduceri la procurarea oricăror produse alese. Pe lângă asta, toate articole pot fi cumpărate în rate, cu 0 procente.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri