fbpx
29.3 C
Бэлць
sâmbătă, iulie 20, 2024

/VIDEO/ De Paștele Blajinilor, troleibuzul numărul doi din Bălți își va schimba itinerarul

Citește și:

De Paștele Blajinilor, bălțenii vor putea ajunge la cimitirul vechi din oraș cu transportul public. Despre asta a anunțat șeful Direcției Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Bălți, Veaceslav Zincovschi. Potrivit autorităților locale, în acest an, troleibuzul numărul doi va porni de pe strada Cahulului și va merge până la intrarea în cimitir.

Veaceslav Zincovschi, șeful Direcției Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Bălți: „În comparație cu anii precedenți, către cimitirul de pe strada Gagarin, oamenii vor fi transportați cu troleibuzul. Microbuzul 25, care tradițional mergea în acea direcție, va rămâne la dispoziția oamenilor în oraș, asta pentru ca oamenii să nu fie dezorientați de careva schimbări. Schimbările se referă doar la linia numărul doi, care de pe strada Cahulului se va îndrepta spre strada Gagarin. Dintre microbuze, vor fi puse la dispoziție numărul 8 și 11.”

Veaceslav Zincovschi a declarat că pentru comoditatea șoferilor, dar și a oamenilor, a fost marcată o trecere pietonală.

Veaceslav Zincovschi, șeful Direcției Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Bălți: „De asemenea rămâne neschimbat locul de îmbarcare și debarcare a pasagerilor, în fața cimitirului de pe strada Gagarin. Trecerea pentru pietoni este marcată, locurile de staționare a transportului public sunt marcate cu vopsea galbenă.”

Pentru a evita ambuteiajele create la intrarea în oraș, din cauza parcărilor aleatorii, autoritățile vor amenaja și un loc de parcare pe teritoriul cimitirului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Fost rector ASEM – în cursa pentru funcția de președinte. De ce partid e susținut

Partidul Social Democrat European (PSDE) îl înaintează și-l va susține în cursa pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie, pe...

/FOTO/ O tânără din Hîncești a fost omorâtă de propriul soț în Germania. Doi copii au rămas orfani

O tânără de 26 de ani din Republica Moldova ar fi fost omorâtă în Germania de către propriul soț. Potrivit...
  sursa: cursbnm.md