fbpx
10.9 C
Бэлць
sâmbătă, martie 2, 2024

/VIDEO/ Detalii îngrozitoare despre omorul de la Soroca. Ce spun vecinii despre bărbatul care și-ar fi ucis mama

Citește și:

O femeie de 63 de ani a murit, după ce ar fi fost bătută cu deosebită cruzime chiar de cel căruia i-a dat viață, fiul ei de 41 de ani. Corpul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de către un al fiu al ei. Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate. După ce a lăsat-o pe propria mamă să zacă la podea, acesta a fugit într-o direcție necunoscută.

 „Eu unica ce, l-am văzut pe dânsul vineri aici era, pe la vreo ora trei, el era vânăt, în sânge stătea aici pe scaun. El s-a fi bătut singur cu mama lui, așa spun, că a ucis-o pe mama lui.”

Vecinii au doar cuvinte de laudă despre victimă. Potrivit acestora ea era o doamnă foarte liniștită și cuminte, ceea ce nu pot spune și despre feciorul acesteia.

„Nimic nimic nu s-a auzit, măcar să se fi auzit bubuind ori ceva, nu s-a auzit nimic absolut. Avea să se audă ceva strigăte, dar nu s-a auzit nimic. Era cuminte, nici nu se auzea, se ducea și ducea gunoiul, venea înapoi, ne salutam. Rare cazuri când ieșea afară. Ea mai mult stătea în casă. Vecina nu era alcoolică, el era, servea,  multișor servea băiatul.”

„Asta a fost ca un șoc, nici nu ne-am gândit. Asta s-a întâmplat ieri dimineață, am văzut că a venit poliția și ambulanța am văzut. Când am deschis ușa, mi-a dat în gând că putea fi vecinul. Pentru că el mai cinstește, mai face probleme, când am văzut, îmi părea că cu dânsul ceva s-a întâmplat, dar am auzit că mama a decedat. Era o femeie închisă, pentru că eu locuiesc de vreo 5 ani aici, o dată în cinci ani am văzut-o. Ea practic nici nu ieșea din casă. Eu mă gândesc că ea era speriată de el. Pentru că era închisă în ea. Așa probleme noi nu am  avut cu dânsul, probleme noi nu am avut pe etaj.”

„Asta este Doamne ferește! Situația este în aceea că lumea noastră care ne înconjoară este indiferentă. Avem o indiferență că se aude gălăgie, să ne implicăm, asta este foarte problematic, este problema societății noastre.”

Potrivit poliției, după ce a fugit, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Omorul de la Soroca: Ce spun vecinii despre bărbatul care și-a ucis mama - Ultimele ştiri din Moldova

    […] După ce a lăsat-o pe propria mamă să zacă la podea, acesta a fugit într-o direcție necunoscută, transmite Ultimelestiri.md cu referire la tvn.md. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Odesa, atacată noaptea trecută. Trei persoane au murit, printre acestea un bebeluș

În noaptea spre sâmbătă armata rusă a atacat regiunea Odesa. În urma acestuia au murit trei persoane, inclusiv un...

Conducerea PNL din România s-a întâlnit cu reprezentanții săi din Republica Moldova

Biroul Politic al PNL Diaspora din Republica Moldova s-a întrunit, în această dimineață, la Chișinău. Evenimentul a fost prezidat...
  sursa: cursbnm.md