fbpx
1.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

/VIDEO/Detox cu Dana. În cât timp apar primele rezultate (P)

Citește și:

Curele de detoxifiere sunt mai populare ca niciodată. Ele pretind, de obicei, că pot curăța sângele și elimina toxinele din corp, lucru care determină organismul nostru la autoregenerare. Cu toate acestea, mulți nu știu cum să facă un detox ca la carte.

DANA COZUB, specialist detox: „Detoxul este o curățare corectă și la timp a organismului, cu scopul de a curăți ficatul, intestinele și a sistemului limfatic, astfel în cât organismul să lucreze bine. Pentru a restabili aceste funcții este extrem de important ca produsul care vă ajută să vă curățiți să fie unul natural. Comapania în care eu sunt manager a gândit un program de detoxificre care durează patru zile, numit – detox-restart, care îi ajută persoanei să-și schimbe atitudinea față de mâncare, dar și față de modul de viață.”

ALINA COSOLAPOV, consultant produse: „Copii mi s-au îmbolnăvit, seara avea febră sub 40, i-au dat arginina, aloe și propolis și gata, a doua zi copilul l-am dat la grădiniță. Îmi place că e repede, ai luat preparatele și până seara, sau a doua zi produsul și-a făcut treaba. Îmi place foarte mult, alt produs cred că nu mai încerc. Am încercat foarte multe, toți spuneau ca e bun, dar nu făceau așa treaba, îmi place acesta, e foarte bun și am mai propus la lume desigur.”

„De ce m-am adresat?! Deoarece în timpul sarcinii am acumulat multe kilograme, după nașterea aveam 92 de kilograme. În decurs de o lună și jumătate am dat jos 12 kilograme. În acest detox am învățat să mă alimentez corect, să fac mișcare și deja după detox eu respect același stil de viață. Am două fetițe, gemene, care foarte des se îmbolnăveau, o săptămână mergeau la grădinițe, o lună și jumătate stăteau acasă. Când am început utilizez aceste produse am decis să le dau și lor, suc de aloe, propolis, vitamina ce și arginină. De atunci slavă Domnului mergem în toată ziua la grădinițe, ele sunt sănătoase și eu sunt foarte bucuroasă.”

„Eu sunt doctor de mulți ani, atât în medicină practică cât și în administrație și înțeleg ce și cum lucrează. La vârsta mea de 73 de ani am adunat mai multe probleme de sănătate, inclusiv operații, nu mai detaliez de care și e clar că organismul a slăbit și a adunat toxine, în plus și un pic de obezitate este. Am pornit cu un detox, am vrut să mă conving de proprietățile aloei vere, vreau să vă mărturisesc, e ceva fenomenal. Eu am recăptat integral forța fizică, la mine s-au normalizat toți indicatorii analizelor de sânge, electrocardiograma, tensiunea 120/80.”

„De 21 de ani eu sufăr de o bală -nefrolidează, e o boală a rinichilor și am fost operată de nenumărate ori. Primăvara asta eram disparată, că deja eram la o etapă când mă simțeam foarte prost, fără energie, fără dorință de a mai trăi, cu usturime în aparatul urogeneral în permanență și întâmplător după ce am făcut o vizită la medicul meu curant, mi-a zis că mai încerc ceva adăugător. Din start eram foarte sceptică, atâtea am făcut și fac și chiar o să beau un suc de aloe și o să fiu OK, o să fac detox, nu voi mânca 4 zile și chiar o să mă simt mai prost. Am fost chiar plăcut surprinsă după primul detox, primul detox, pentru mine a fost chiar destul de dificil, dar după a 4 zile, am simțit o energie care nu am simțit-o de mulți ani și mă gândeam Doamne cum lucrează asta, eu nu mănânc, mă mișc și am energie.”

Detoxifierea organismului se recomandă să o inițiați cu ajutorul unui specialist.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

La Bălți se va desfășura workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”. Cum poți participa

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită toți doritorii la workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”.  Data:...

/VIDEO/Forumul Mass-Media 2023: Dezinformarea nu dispare, își schimbă canalele de răspândire

Dezinformarea nu dispare, doar se transformă sau își schimbă canalele de răspândire. Și aceasta în pofida remediilor care credeau...
  sursa: cursbnm.md