fbpx
-3 C
Бэлць
joi, noiembrie 30, 2023

/VIDEO/ Dezbateri publice – eșuate. Bălțenii: „Dacă ei acum așa se amăgesc, la ce să ne așteptăm!?”

Citește și:

Dezbaterile publice care trebuiau să aibă loc între candidații la funcția de primar al municipiului Bălți, au eșuat. Aceștia nu au convenit o oră exactă și s-au prezentat pe rând la locul unde trebuiau să aibă loc dezbaterile. Candidații s-au acuzat reciproc de iresponsabilitate, iar bălțenii spun că s-au săturat de acest circ politic.

MAXIM MOROȘAN, candidat la funcția de primar al mun. Bălți: „Nu e că cineva nu s-a putut determina cu timpul. Nouă ni s-a spus, noi vă dăm timp de luni până miercuri la orice oră vă este comod pentru voi, în care limbă vă este comod pentru Moroșan. Bine, noi am stabilit locația, am arendat sala, noi cu toții am venit, noi suntem nouă persoane, ei 11, măcar un reprezentant putea să vină.”

ALEXANDR PETKOV, candidat la funcția de primar al mun. Bălți: „Eu la sigur am concretizat, la orice oră convenabilă, timpul convenabil se referă pentru ambii candidați, mai departe a fost virgulă, în orice limbă care dorește Moroșan. Noi chiar și aseară i-am telefonat ultima oară pe reprezentanții lor să convenim la o oră astăzi, să le aduc aminte că voi putea să vin la ora 14.00, eu am venit la 14.00. Ei nu au vrut fie atenți, ei nu au vrut să ne asculte. Eu cred că bălțenii ar trebui să facă concluzii după ceea ce au văzut astăzi.”

Oamenii au catalogat gestul candidaților drept o lipsă de respect față de alegători.

„Eu cred că unul s-a amăgit pe altul, dar dacă ei acum se amăgesc unul pe altul, înseamnă că ce trebuie noi să așteptăm de la ei înainte, așa nu se poate.”

„Asta nu e normal, dacă ele sunt persoanele celea care trebuie să fie votate, cel puțin asta nu e normal față și de alegătorii care au votat.”

„Trebuia pur și simplu să convină la o vreme care era comodă pentru amândoi, dar nu unul să se gândească numai la sine, dar la alții nu.”

„Evident că fiecare are un plan, după care îl urmează, fiecare intenționează să ajungă acolo unde doresc să ajungă, poate este o tentativă de manipulare a alegătorilor, adică nimic concret nu putem spune pentru că nici noi nu avem o situație certă referitor cu ce se întâmplă în legătură cu alegerile ce urmează să aibă loc.”

„Eu știu ce înseamnă responsabilitate, cred că, să zicem, responsabilitate este puțină.”

Conform rezultatelor primului tur la alegerile locale generale din 5 noiembrie, în cel de-al doilea tur în municipiul Bălți, urma să acceadă candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov și candidata independentă Arina Corșicova, care ulterior a fost exclusă. Prin urmare, în turul doi va merge Maxim Moroșan din partea socialiștilor, clasat pe locul trei în primul tur.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/Reduceri incendiare la Mari Mar! Grăbiți-vă să vă cumpărați ținuta preferată la un super preț (P) 

Reduceri incendiare la toată colecția de haine toamnă-iarnă în magazinele Mari&Mar! Și asta pentru că Black Friday continuă aici...

/FOTO/ Geniștii Armatei Naționale au intervenit la o misune de deminare în raioanul Florești

Geniști din Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” au intervenit pe parcursul zilei de ieri, 28 noiembrie, la deminarea mai multor...
  sursa: cursbnm.md