fbpx
18.2 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

/VIDEO/ Din sala de judecată în ambulanță. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Citește și:

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență după ce a fost îndemnată să părăsească sala de judecată a Curții de Apel Bălți. Potrivit martorilor, femeia a intrat în ședință cu telefonul aprins având intenția să transmită live prestația completului de judecată. În consecință, judecătorii au solicitat intervenția poliției.

LUDMILA ISTRATI, activist civic: „Venind în sala de judecată, completul de judecată nu s-a prezentat, dar a chemat deodată poliția, pentru că noi aveam telefoanele aprinse. După care noi am ieșit afară. Aici a venit un echipaj de poliție la apelul doamnei Victoria, ea a chemat poliția pentru că a avut nevoie de susținere și ajutor. Polițiștii au început să se comporte vulgar și au rugat-o pe doamna Victoria să se așeze în mașină. Omului i-a stat rău. A început să dea din mâini, iar ei au înțeles că este o manifestare a agresiunii.”

Starea femeii este stabilă, după ce a primit îngrijirile  medicale necesare, aceasta nu a fost internată în spital.

Precizăm că, înregistrarea video este permisă doar la începutul și sfârșitul ședințelor de judecată, doar după ce președintele ședinței și-a dat acordul. În caz contrar justițiabilul poate fi tras la răspundere.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md