fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

/VIDEO/ După doi ani de la decesul copilului său, Natalia Carasiova a fost auzită. Ce au decis magistrații

Citește și:

După doi ani de tânguială, durere și uși închise, Natalia Carasiova, mama care și-a înmormântat copilul, s-a făcut auzită. Magistrații de la Curtea de Apel Bălți au menținut încheierea emisă de judecătorii instanței de fond prin care a fost dispusă reluarea urmăririi penale. Potrivit primei versiuni, Alexand Carasior și-ar fi pus capăt zilelor sărind de la etajul unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Bălți, familia lui, însă nu crede сă tânărul ar fi putut să recurgă la acest gest. Această decizie este unica șansă a mamei îndurerate de a scoate pecetea suicidului de pe numele băiatului său.

Timp de doi ani, Natalia Carasiova a depus nenumărate plângeri și solicitări la procuratură și poliție, totul, însă, fără niciun rezultat. Femeia a declarat că nimic nu-i poate sta în cale și indiferent de câte obstacole n-ar întâlni, ea va lupta pentru adevăr.

NATALIA CARASIOVA: „Eu sper că dreptatea este de partea mea și va ieși la suprafață. Eu nu sunt judecător ca să judec pe cineva, nu sunt procuror pentru ca să învinuiesc pe cineva și nu sunt anchetator pentru ca să caut ceva. Eu sunt mamă, mama care vrea să afle ce s-a întâmplat în acea seară, pentru ce au procedat cu copilul meu așa. În lume există Dumnezeu, există dreptate, chiar dacă e mică, ea există. În lume nu totul este decis de…La cimitir eu i-am promis copilului că nu mă voi opri pentru nimic, voi merge înainte, orice nu m-ar costa. Până când inima mea va bate, voi merge înainte.”

SVETLANA OLARI, avocat: „Astăzi în ședința de judecată a Curții de Apel a fost examinat recursul înaintat de către procuror împotriva încheierii judecătorești a judecătorului de instrucție care a fost emisă cu privire la reluarea urmăririi penale. Respectiv, urmărirea penală urmează a fi reluată și elucidate circumstanțele care nu au fost examinate.”

Procurorul pe caz a refuzat să discute cu jurnaliștii, invocând că este foarte grăbit: „Nu reușesc, o zi bună.”

Bunica lui Alexandr, de abia stăpânindu-și lacrimile, a spus că nepoțelul său avea mari planuri pentru viitor și iubea prea mult viața ca să-și pună capăt zilelor.

LARISA CEBAN, bunica: „Eu îmi doresc foarte mult ca această pecete să fie scoasă, pentru că nu este adevărat. Acum el poate fi ponegrit de oricine, el nu mai este și nu poate răspunde nimănui. El voia să trăiască, foarte mult voia. Nu întârzia niciodată nicăieri, iar dacă a promis, se ținea de cuvânt mereu.”

Alexandr Carasiov era un tânăr deosebit de talentat, asta a declarat Vasile Sanduleac, directorul Școlii Sportive Nr.2, care nu crede că discipolul său ar fi putut recurge la un asemenea gest.

VASILE SANDULEAC, directorul Școlii Sportive Nr.2: „Lucrând la universitate, și-a dorit să activeze la noi în școală, pentru jumătate de salariu, ca antrenor. Era un băiat destul de stăruitor, îndeplinea toate funcțiile unui antrenor. Eu nu am observat la el ceva dereglări, comportamentul lui a fost dintotdeauna la nivel. N-aș spune că el putea să facă una ca asta.”

Alexandr Carasiov a decedat în 2019 pe 1 decembrie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md