-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

/VIDEO/ „Fiți în siguranță” Salvatorii și pompierii au lansat un spot prin care îndeamnă oamenii să respecte măsurile anti-COVID

Cele mai citite

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a lansat un spot social cu recomandări pentru cetățenii Republicii Moldova să respecte măsurile anti – Covid.

Salvatorii, pompierii, scafandrierii, dar și angajații SMURD îndeamnă oamenii să fie prudenți și să evită riscul infectării pentru a nu pune presiune pe sistemul medical. Scafandrii lucrează la adâncime, pompierii sting focul, iar angajații SMURD acordă primul ajutor calificat în situații de risc. Pentru ca ei să poată interveni în misiuni e necesar ca cetățenii să respecte recomandările și cerințele specialiștilor.

Sloganul Campaniei lansate de Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu MAI „Fii în Siguranță” are scopul de a responsabiliza oamenii și ai proteja de riscurile pandemiei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri