fbpx
13.7 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ „Fiți în siguranță” Salvatorii și pompierii au lansat un spot prin care îndeamnă oamenii să respecte măsurile anti-COVID

Citește și:

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a lansat un spot social cu recomandări pentru cetățenii Republicii Moldova să respecte măsurile anti – Covid.

Salvatorii, pompierii, scafandrierii, dar și angajații SMURD îndeamnă oamenii să fie prudenți și să evită riscul infectării pentru a nu pune presiune pe sistemul medical. Scafandrii lucrează la adâncime, pompierii sting focul, iar angajații SMURD acordă primul ajutor calificat în situații de risc. Pentru ca ei să poată interveni în misiuni e necesar ca cetățenii să respecte recomandările și cerințele specialiștilor.

Sloganul Campaniei lansate de Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu MAI „Fii în Siguranță” are scopul de a responsabiliza oamenii și ai proteja de riscurile pandemiei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md