fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Flori pentru deținutele și angajatele de la penitenciarul din Bălți. Femeile au fost felicitate cu 8 martie

Citește și:

În ajun de 8 martie, angajatele de la penitenciarul din Bălți, au avut parte de un concert dedicat acestei sărbători. La serbare au participat și deținutele. La final de festivitate, femeile au primit flori.

VICTORIA ȘCHIOPU, colaborator la Penitenciarul nr.11 din Bălți, „Serviciul în instituția penitenciar este o activitate specifică, în care ar trebui să predomine răbdarea și corectitudinea în luarea deciziilor, prin ajutorul, curajul și suportul din partea colegilor, conducerii, putem trece prin multe dificultăți și care ne ajută să ne fie mai ușor activitatea în instituția dată.”

De mai bine de 7 ani, Alina Bujac activează în penitenciarul din Bălți. Femeia spune că s-a regăsit în această profesie, chiar dacă este grea, este un specifică și interesantă.

ALINA BUJAC, Psiholog la Penitenciarul nr.11 din Bălți, „Aici am avut ocazia să cresc profesional, să-mi dezvolt abilitățile profesionale, deoarece fac ceea ce îmi place foarte mult, m-am regăsit pot să spun că chiar. Pentru mine personal, odată cu sosirea primăverii este această sărbătoare la fel numai emoții pozitive, avem ocazia să ne felicităm rudele, mamele, bunicile.”

Angajatele au fost felicitate și de colegii de breaslă a instituției.

VICTOR CĂLĂȘANU, ofițer principal la secția integrare socială,  Penitenciarul nr.11 din Bălți, „Să le urez multă sănătate, fericire, dragoste și niciodată să nu le dispară zâmbetul de pe față și să le mulțumesc pentru gingășie, atenție și tandrețe oferită în fiecare zi.”

OLEG PÎNZARU, șef serviciu integrare socială, penitenciarul nr.11 Bălți, „Vă felicit cu ocazia zilei de 8 martie dragi doamne, zâmbetul femeii este fericirea, zâmbetul femeii este simbolul iubirii, zâmbetul femeii este o adevărată recompensă pentru un bărbat, dragi colege, vă felicit cu ocazia sărbătorii, zâmbiți mai des, încălziți această lume cu iubire și frumusețea voastră, fiți fericite și iubite.”

Mai mulți foști deținuți, acum Reprezentanți ai Bisericii Evangheliste din Bălți, au venit cu cântece și cuvinte de susținere pentru femeile private de libertate.

IGOR ȘAMȘOVICI, capelan la biserica evanghelică, „Cândva și eu, spre rușinea mea, eu am fost în locurile private de libertate și pot să spun că mulți oameni, așa suntem făcuți. Acești oameni au și Dumnezeu le oferă șansa, le dă o speranță, eu la fel m-am folosit de această speranță, mulțumesc lui Dumnezeu, eu am familie și sunt un membru normal în societate.”

În Penitenciarul nr.11 din Bălți, activează 32 de femei, iar alte 26 de femei sunt private de libertate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md