fbpx
26.4 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

/VIDEO/ Graffiti, break dance și skateboarding. Festivalul Urban Vibes a revenit la Bălți

Citește și:

Zeci de tineri și copii s-au distrat la festivalul Urban Vibes desfășurat la Bălți.

„E foarte frumos pentru orașul nostru, e foarte grandios, noi suntem bucuroși.”

Tinerii s-au adunat să deseneze și să facă cunoștință cu arta stradală.

„Astăzi am venit să desenez graffiti pe pereți, e o artă stradală, am fost invitat. Mă ocup deja de 3 ani, am început să desenez din cauza colegului meu, am văzut, mi-a plăcut. Îmi exprim emoțiile, sentimentele și răutatea pe care o am înăuntru o pot lăsa pe perete.”

„Mi se pare interesant, mi se pare că sunt multe chestii care de obicei nu le găsești nicăieri, master class-uri de hip-hop, break dance, skateboarding sau graffiti. Eu de exemplu am venit din cauza că mi se pare graffiti interesant și aș vrea să încerc și eu.”

Și maturilor le-au plăcut festivalul.

„Un festival foarte bun pentru copii, îmi place foarte mult, diferite concursuri, dansuri, desene, îmi place foarte mult, copiii sunt mulțumiți, se plimbă, aleargă.”

„Pentru copii eu cred că e… ca să fie cu ceva ocupați, odihnă activă, aer curat, discuții unul cu altul, eu consider că aceasta e bucurie anume pentru ei.”

Festivalul este la a doua ediție în Bălți.

INA, organizatoarea festivalului Urban Vibes: „Prima experiență în Bălți ne-a plăcut foarte tare, ne-au scris apoi copiii, întrebau dacă o să mai venim, am avut un feedback foarte bun, de aceea noi am decis să îl facem anual în Bălți. Vom avea master class cu elemente de skateboarding, graffiti, sketching, workout, hip-hop, break dance, totul pentru copii.”

Festivalul of Urban Vibes Culture a fost organizat cu suportul financiar a poporului american, prin intermediul USAID Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Tatăl lui Guguță a murit la 92 de ani. Spiridon Vangheli a trecut la cele veșnice

Spiridon Vangheli a murit la vârsta de 92 de ani, la o săptămână de la ziua lui de naștere,...

Peste 8.000 de locuri bugetare în universități, aprobate de Guvern

Planul de admitere în învățământul superior pentru anul de studii 2024-2025 a fost aprobat de Guvern. Astfel, în instituțiile de...
  sursa: cursbnm.md