fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

/VIDEO/ Gunoiște neautorizată la periferia Bălțiului. Ce spun autoritățile

Citește și:

Și-o fac singuri cu mână lor. Mai mulți locuitori din regiunea Bălțiul Nou, ai municipiului se arată nemulțumiți de faptul că s-au trezit cu o gunoiște neautorizată în preajma caselor. În timp ce ei cer implicarea autorităților, responsabilii spun că tot ei sunt cei care aruncă deșeurile acolo.

Cibotari Traian, reporter TV Nord: „La doar 300 de metri de regiunea Bălțiului Nou oamenii au creat o gunoiște improvizată. Aici s-a aruncat deșeuri menajere, cât și deșeuri de construcții.” 

În timp ce unii aruncă deșeurile neregulamentar, alții condamnă gestul.     

„De o sută de ori am vorbit că oamenii nu au rușine, pe aici merge mașina cu gunoi, dar ei de fiecare dată acolo aruncă. ”

„E rău, iată ce cred, pentru asta gunoiul se evacuează la noi, bine, înainte nu se evacua, dar acum gunoiul se duce, în cantități nelimitate, eu cred că nu e bine. Oamenii noștri nu sunt educați.”

„Urât, foarte urât. Dumnezeu ne-a lăsat așa frumusețe pe pământ, verdeață, flori, frumos, da oamenii fac curat prin case, prin ogradă și duc acolo. Fă curat și la tine, da și prin împrejur să fie curat, rușine.”

Primarul orașului Bălți susține că oamenii sunt singurii vinovați de situația creată.

Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți: „Eu pot să spun, că noi singuri bălțenii trebuie să ne facem curat lângă curțile noastre. Din păcate, oamenii singuri aruncă acolo gunoiul, dar nimeni nu îl colectează. De vină suntem noi singuri.”

În regiunea Bălțul Nou al orașului Bălți locuiesc peste 3 mii de oameni.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md