fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ Ilan Șor, dintr-un lux în altul

Citește și:

Ilan Șor s-a mutat în casă nouă – mai mare, mai luxoasă. Vila arată scump. Are o piscină panoramică în care se varsă o cascadă, iar cele trei niveluri ale proprietății se bucură de spații generoase cu finisaje și mobilier de o finețe aparte. Aceasta nu are grădină și ocupă aproape în întregime un teren de 13 ari, scrie cusens.md

Orașul Caesarea, Israel. În primăvara lui 2023, o companie de arhitectură publica primele video-uri de promovare ale acestei proprietăți cu un design modern și exclusivist. Vila a fost construită în ultimii trei ani pentru confortul unor persoane obișnuite cu luxul și opulența. Aceasta are o piscină panoramică în care se varsă o cascadă, iar cele trei niveluri ale proprietății se bucură de spații generoase cu finisaje și mobilier de o finețe aparte. Dormitoarele sunt spațioase cu dressinguri și camere de baie proprii.

Vila are un SPA cu două saune, dar și o sală de sport, o zonă de relaxare cu cinema și masă de biliard, iar garajul este suficient de spațios pentru trei mașini. Vila nu are grădină și ocupă aproape în întregime un teren de 13 ari, iar de câteva luni servește drept noua reședință de lux a politicianului fugar, Ilan Șor, și a familiei sale.

Imobilul se află la doi pași de proprietatea de peste 10 milioane de euro, pe care v-am aratat-o acum mai bine de un an în ancheta: „Ilan Șor, răsfăț în ascunziș” și unde politicianul a locuit în ultimii ani, începând cu vara lui 2019, adică imediat după ce a fugit din Republica Moldova, unde este condamnat penal pentru implicare în dosarul numit generic „Furtul miliardului”.

Citește articolul integral pe cusens.md

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Biserica din lemn din satul Măcăreuca riscă să se prăbușească. Autoritățile nu au mijloace financiare

Biserica din lemn din satul Măcăreuca, are peste 230 de ani, iar ultima slujbă a fost ținută anii 90 https://youtu.be/B1bPDgzS3PA „Ați...

/VIDEO/ Caz revoltător la Soroca. Un preot ar fi intrat pe furiș, noaptea, în biserica altui preot

Un incident neașteptat la Soroca. Un preot a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce intra pe...
  sursa: cursbnm.md