fbpx
38.7 C
Бэлць
luni, iulie 15, 2024

/VIDEO/ Întreprinderile municipale din Bălți – în datorii, rămase din anii precedenți. Petkov: „Să ne uităm adevărului în ochi”

Citește și:

Toate întreprinderile municipale din Bălți au început anul cu datorii. Potrivit primarului de Bălți, suma se cifrează la 30 de milioane. Datoria formată ar fi din anii precedenți, iar pentru lucrările curente primăria nu ar avea nicio datorie față de întreprinderi.

„Apropo, cine din întreprinderi mai are datorii? Cum datoriile se achită? Treptat. Pentru serviciile executate. Pentru anul trecut, cum datoriile s-au întors. Pentru lucrările curente. Pentru lucrările curente voi nu aveți datorii. Cum ele se întorc? Prin decizia consiliului, pentru transferul mijloacelor bănești. Cum Consiliul municipal va schimba bugetul, atunci vor fi achitate toate datoriile. Ce datorie are ÎM „Spații Verzi”, aproape 5 milioane. Cei de la troleibuze? 12. Și dumneavoastră încă 5 jumătate și Gospodăria Locativ Comunală în jur de 5. Ajungem în jur de 30.”, s-a discutat la ședința cu directorii șefilor întreprinderilor municipale.

Potrivit edilului de Bălți, la ședința consiliului municipal din 12 iulie aceste datorii vor fi incluse pe ordinea de zi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Programul Național de accelerare a dezvoltării mun. Bălți

Municipiul Bălți va putea deveni un centru urban competitiv și sustenabil, grație noului Program Național de accelerare a dezvoltării...

/VIDEO/ Unde își petrec timpul liber bălțenii: „Tufari de jur împrejur”

Vara, odată cu perioada vacanțelor și concediilor, bălțenii spun că simt mai mult ca niciodată lipsa locurilor amenajate pentru...
  sursa: cursbnm.md