fbpx
12.3 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

/VIDEO/ Îți alegi destinația, iar de restul se ocupă Avion.md. Compania și-a deschis ușile și pentru clienții din nordul țării

Citește și:

Procurarea unui avia bilet poate fi complicată, iar pentru cei care vor zbura pentru prima dată o misiune imposibilă. Nu și cu Avion.md. Compania și-a deschis recent ușile și în municipiul Bălți. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi destinația, iar #fatadelavion îți găsește soluția ideală.

Cei de la Avion.md nu doar te ajută să îți cumperi un bilet, dar și au grijă ca să ajungi la destinație cu bine.

ANA COJOCARU, #fatadelaavion: „Noi suntem bucuroși să fim aici, deschiderea oficiului în Bălți confirmă că Avion.md se descurcă foarte bine cu problemele, cu toții cunoașteți că în ultimii ani domeniul aviatic trăiește momente dificile, în ciuda tuturor, clienții noștri zboară și ajung la destinație, neîntâlnind nici probleme materiale și nici tehnice, pentru noi este important fiecare client, mulți dintre ei, inclusiv și din Bălți deja s-au convins. Acum și mai multă lume din tot nordul Moldovei v-or deveni prieteni pentru Avion.md.”

OLGA TERZI, #fatadelaavion: „Bălțiul se dezvoltă, locuitorii capitalei de nord zboară activ și Avion.md dorește să facă parte la dezvoltarea orașului și a întregii regiuni, pentru noi este important că noi oferim o nouă experiență de alegere, pentru cumpărarea biletelor de avion. Clientul alege destinația, iar de restul ne ocupăm noi.”

ANA CALENIUC, #fatadelaavion: „După ani de lucru noi am acumulat multă experiență, rezolvarea diferitor probleme, anulare, amânarea zborurilor, închiderea spațiului aerian, în toate cazurile, fetele de la Avion.md găsesc soluții optime pentru fiecare client, noi întotdeauna suntem pe fir cu pasagerii și lucrăm direct cu companiile avia, datorită acestui fapt, totul se rezolvă rapid.”

ANA CUCURUZAC, #fatadelaavion: „În fiecare zi primim o varietate de solicitări, cineva trebuie să meargă la Paris sau la Moscova, iar cineva trebuie să zboare în Australia, indiferent de solicitare tratăm toți clienții cu grijă, prin achiziționarea unui bilet prin Avion.md, pasagerul primește nu doar un bilet ci și sprijinul nostru în toate etapele, pentru noi este important ca clientul să ajungă la familia lui, la muncă sau în vacanță. Sunt situații diferite, dar la noi găsești garanția, soluțiilor.”

La Avion.md găsești cele mai bune oferte pentru bilete de avion, consultanță de la specialiștii în domeniu și siguranță ce vei ajunge la destinația dorită.

VASILE CEBAN, Președintele Asociației Agenților de Recrutare: „Sunt extrem de onorat să mă aflu astăzi aici, la Bălți, să fiu prezent la acest frumos eveniment a echipei Avion.md, vreau să vă spun un lucru că permanent când am optat pentru un bilet avia, eu și echipa mea am rămas plăcut surprinși de calitatea serviciului. Permanent sunt găsite soluții la orice solicitare.”

PETRU MALERU, CEO TAX ONEST: „Ne bucurăm enorm de mult că s-a deschis în sfârșit Avion.md la Bălți. Avem o colaborare frumoasă și fructuoasă pe parcursul ultimilor 3 ani cu această echipă, sunt o echipă de încredere, îi recomandăm tuturor, ceea ce este important de menționat este că noi în colaborare am primit un manager personal și acest manager are grijă de fiecare zbor, de fiecare rezervare în timpurile noastre care nu sunt deloc ușoare pentru aviația civilă din Republica Moldova, unde sunt foarte multe riscuri de anulări ai probleme cu returul banilor pentru bilet, iar în cazul Avion.md, întotdeauna vei fi informat, întotdeauna vei primi o consultație personalizată.”

Oficiul Avion.md din orașul Bălți îl puteți găsi pe strada Ștefan cel Mare 28.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md