fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

/VIDEO/ La Bălți va apărea încă un traseu pentru transportul public

Citește și:

De la 1 septembrie, oamenii care locuiesc pe strada Sorocii din mun. Bălți vor avea acces la transportul public. Primăria a dispus crearea unui traseu care va porni din centrul orașului. Microbuzul va avea o capacitate de 21 de locuri.

NICOLAI GRIGORIȘIN, primar de Bălți: „Reieșind din cererile locuitorilor de pe strada Sorocii, precum le este dificil să se deplaseze, acolo nu este transport public. Noi am adunat transportatorii, agenții economici și am creat o nouă cursă care se deplasa din regiunea centrală, pe strada Ștefan cel Mare, cu intrare pe 1 Mai, de aici va merge pe strada Kiev, după care pe strada Sorocii, până la restaurantul Drum Bun. Acolo se va întoarce înapoi pe strada Sorocii, Kiev și se va deplasa în direcția Gării de Nord. Se va întoarce pe strada Sorocii, Kiev și 1 Mai.”

VEACESLAV ZINCOVSKI, șef Direcţia gospodărie comunală: „Timpul de deplasare constituie 27 de minute. Adică, în limita a unei jumătăți de oră, pe acolo vor merge aceste unități de transport. În perioada de vârf vor merge 2 unități de transport, iar în perioada obișnuită va rămâne o singur microbuz.”

O călătorie cu microbuzul în municipiul Bălți costă 5 lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md