fbpx
13.7 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

/VIDEO/ La primăria Bălți presa trebuie să stea „la loc”. O consilieră, deranjată de jurnaliștii TVN

Citește și:

Mai mulți aleși locali din Bălți au fost surprinși în timp ce stăteau pe rețelele de socializare la ședința consiliului municipal, din 24 aprilie. Vădit deranjată de faptul că operatorul TV Nord filma în sală, consiliera municipală din partea formațiunii politice Partidul Nostru, Elena Grițco a ținut să ne zică că presa are locul ei în sala de ședință, făcând referință la un document care reglementează acest lucru.

„Este lege, care indică locul aflării fiecăruia din presă. Dumneavoastră mă filmați. Eu vă implor să vă ocupați locul în sală. Reporter – Dumneavoastră vă greșiți. Reprezentanții presei au voie să meargă pe unde vor. – Ocupați-vă locul în sală. Dacă mai văd încă o dată că îmi filmați telefonul sau telefoanele colegilor mei, veți avea probleme cu legea. Bine? Luați locul dumneavoastră în sală, unde este toată presa. A fost decizia consiliului unde trebuie să stea presa. Reporter: Dumneavoastră puneți presa la loc, da? – Încă o dată, nu pun presa la loc, Locul presei, conform hotărârii consiliului este aici.


Jurnaliștii TVN au solicitat acest regulament de la purtătorul de cuvânt al primăriei, Irina Smirnova însă nu l-a prezentat.


Am contactat mai mulți consilieri municipali care au confirmat pentru echipa TV Nord că un astfel de regulament nu există.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Meteorologii prognozează pentru astăzi ploi pe întreg teritoriul țării

Pentru astăzi, 28 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de...

Poate l-ați văzut undeva. Un copil din Bălți, dispărut

A ieșit din Teatrul Național Vasile Alecsandri din municipiul Bălți și este de negăsit. Turcu Andrei Ivan, anul nașterii ...
  sursa: cursbnm.md