fbpx
13.1 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Maxim Calmațui, despre actele false: „Nu vreau să scot careva detalii în public”

Citește și:

Maxim Calmațui neagă acuzațiile precum că ar fi prezentat un contract de muncă fals pentru a participa la concursul organizat pentru șefia Întreprinderii Municipale Direcția Reparații și Construcții Drumuri.

MAXIM CALMAȚUI, învingătorul concursului pentru șefia DRCD: „Eu sincer nu vreau să comentez informația sau circul care a fost săptămâna trecută la ședința consiliului, din considerent că am foarte mult de lucru în oraș și foarte multe probleme. Ulterior veți afla care a fost într-adevăr situațiea. Pot să vă spun doar că este un moment de familie, de asta nu vreau să comentez sau să scot careva detalii în public.”

Ex-administratorul interimar al Întreprinderii Municipale Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți, Maxim Calmațui, este învinuit de consilieri că ar fi falsificat actele cu care a candidat la această funcție. Această informație a fost confirmată de către administratorul companiei unde acesta pretindea că a lucrat în calitate de diriginte de șantier.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md