fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/VIDEO/ Natalia Karasiova luptă pentru cinstea fiilui său care ar fi sărit de la etaj: „Vreau să știu ce s-a întîmplat cu copilul meu”

Citește și:

Luna decembrie e cu totul alt fel pentru Natalia Karasiova, mama care în prima zi de iarnă și-a pierdut pentru totdeauna fiul de 22 de ani. În 2019 viața femeii a luat o altă întorsătură. În seara de duminică, 1 decembrie, Natalia a primit cea mai strașnică veste, băiatul ei a încetat din vață. Potrivit versiunii oficiale, Alexandr Karasiov și-ar fi pus capăt zilelor sărind de la etajul unui bloc de locuit de pe strada Ștefan cel Mare din Bălți, inima de mama, însă, simte că feciorul său a fost omorât.

Mama își descrie copilul cu dragoste. La doar 22 de ani a reușit să devină campion national la șah, timp de tei ani a lucrat salvator în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Bălți, iar în ultimul său an de viață a reușit să fie admis la master la psihologie.

Natalia Karasiova: „Era un băiat foarte luminos, mereu mă ajuta. Nu trecea nici pe lângă un câine sau o pisică fără să le dea ceva. Dar dacă vedea vreo bătrânică și ultimul leu era gata să le dea. Au fost și așa momente când vedea o persoană băută și o ducea acasă. Mama acelei persoane s-a plâns că el când este beat este agresiv, iar el a așteptat până a adormit, iar a doua zi a plecat să-i cumpere produse acelei femei.”

Alexandr Karasiov s-a născut în zi de mare sărbătoare, chiar de Crăciun pe stil vechi. Natalia a spus că băiatul ei a apărut pe lume ca o adevărată binecuvântare.

Natalia Karasiova: „Atunci când a împlinit 16 ani, el mi-a adus mie un buchet foarte mare de trandafiri. Și de atunci, în fiecare an de ziua lui, el îmi aducea un buchet de trandafiri albi. El s-a născut într-o zi foarte importantă. S-a născut pe șapte ianuarie. Pentru noi nu era doar crăciunul, dar și ziua lui.”

Femeia îți aduce foarte bine aminte ziua care i-a schimbat viața.

Natalia Karasiova: „Am venit de la primblare cu câinele și el m-a sunat. Glasul îi tremura foarte tare și m-a întrebat cum mă simt. I-am spus că da și l-am întrebat dacă la el totul este bine. El mi-a spus că da și că în curând vine acasă. Inima mea parcă a simțit. Eu spun ceva aici nu este curat, ceva nu îmi place.”

După apelul telefonic, mama băiatului a mers până la apartamentul surorii sale, să vadă dacă Alexandr nu era acolo.

Natalia Karasiova: „Noi am ajuns la apartament. Acolo totul era curat, nici urmă de-a lui. Când deja ne apropiam de casă, eu am văzut poliția. Când am văzut mașina poliției, eu nu știu de ce, dar mi-au amorțit picioarele. Am ajuns în scară și am mers la apartament, acolo deja ne aștepta un polițist. Polițistul mi-a spus că Sașa nu mai este.”

Natalia Karasiova a spus că feciorul ei nu putea să recurgă la un suicid. Femeia este nedumerită cum în sângele copilului său au fost identificate 4,5 promile de alcool, doză fatală pentru organismul uman.

Natalia Karasiova: „Când am plecat după dânsul, mi-au dat un sac cu lucrurile lui. Când eu am deschis acest sac, eu am văzut că geaca era ruptă. Parcă ar fi fost ținut de umeri. Iar băiatul era bătut. El avea un ochi bătut, tâmpla stângă era lovită. Ei spun că așa a căzut, dar nu este adevărat, el a căzut pe spate.”

Avocatul, Svetlana Olari, a declarant reporterilor TV Nord că judecătorul de instrucție din cadrul judecătoriei Bălți a dispus reluarea urmăririi penale pentru a afla ce i-a curmat cu adevărat viața tânărului salvator.

„A fost pornit un proces penal, însă din păcate, procuratura totuși nu a găsit pe cineva pe care să-l facă vinovat. Natalia Karasiova nefiind de acord, a contestat la judecătorul de instrucție ordonanța emisă de către procuror. Judecătorul de instrucție, a admis plângerea depusă și a obligat procurorul să lichideze încălcările și neajunsurile depistate. Procurorul a contestat-o la Curtea de Apel Bălți”, a comunicat avocatul Svetlana Olari jurnaliștilor TV Nord.

La doi ani după decesul copilului său, Natalia Karasiova încă luptă pentru a afla adevărul. Femeia a spus că nimic nu o va face să se oprească din cale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md