fbpx
25.2 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

/VIDEO/ O elevă de la Colegiul Pedagogic din Bălți cu media de 9,80 a obținut bursa municipală. Tânăra povestește despre cum i-a reușit performanța

Citește și:

„Rădăcinile învățăturii sunt amare, dar fructele ei sunt dulci”. O tânără din municipiul Bălți primește bursa municipală pentru rezultate bune la învățătură. Andreea Toderean este câștigătoare a mai multor olimpiezi municipale și naționale, la limba și literatura română, chimie, biologie, georgafie și istorie.

 

Andreea Toderean, eleva: ,,Pentru mine acest premiu reprezintă o dovadă că totuși perseverența trebuie să fie pe lista calităților tuturor elevilor și a oamenilor în general. Este complicat pe parcursul anului să te manifești în diferite activități, conferințe ca să aduni diplome certificate. Pot spune că practic tot timpul pe care îl am îl dedic învățăturii.”

Tânăra studiază în anul trei la Colegiul Pedagogic din municipiul Bălți. Profesorii descriu această elevă drept una sârguincioasă și înțeleaptă.

Victor Grigor, profesor de geografie, diriginte:  ,,Vreau să spun că Andreea Toderean este o elevă extraordinară, este sârguincioasă muncește foarte mult pentru rezultatele ei. Andreea este eleva care are note numai de nouă și zece la învățătură, dar și se implică foarte mult în activitățile de voluntariat sau participă foarte activ la diverse evenimente naționale cât și internaționale.”

Potrivit profesorilor, bursa municipală îi motivează pe elevi să obțină rezultate cât mai bune la învățătură.

Lidia Pădureac, prim pro-rector: ,,Bursele care vin din exterior pentru studenții și pentru elevii noștrii întotdeauna reprezintă un factor care îi stimulează pe elevi dar și pentru profesori pentru a motiva acești elevi sau studenți să participe la diferite activități întrucât prin aceste burse se recunoaște munca și activitatea pe care o depun elevii sau studenții noștri.”

Bursa municipală a fost obținută de 21 de tineri din diferite instituții de învățământ pentru rezultate deosebite în domeniul învățământului. Valoarea acesteia este de 750 de lei pe lună.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md