fbpx
17.3 C
Бэлць
luni, aprilie 15, 2024

/VIDEO/ Oferte atractive de la agenții economici pentru elevii Colegiul de Industrie din Bălți

Citește și:

Zece agenți economici și mai mulți membri ai societății civile din Bălți și nordul țării și-au prezentat serviciile pe care le prestează și ofertele de angajare pentru elevii de la Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți. Întâlnirea a fost organizată în cadrul primei ediții a Târgului Stagiilor de Practică. 

„Consider că este foarte folositor pentru că anume acest târg este organizat anume pentru noi studenții, ca să vedem cumva cum putem asorta ceea ce studiem, să punem în practică studiile noastre teoretice, poate găsim și un loc de muncă de ce nu.”

„Este foarte folositor deoarece noi în cadrul colegiului învățăm teorie, dar în cadrul stagiilor de practică noi aplică asta în practică.”

„E ceva nou la noi acum în colegiu. Este o idee superbă pentru noi, pentru colaborarea asta între mulți agenți și studenți, absolvenți, care vor avea careva vizualizări înainte de a continua mai departe cariera sa.”

VALENTIN CISLAȘ, directorul Colegiului de Industrie Ușoară Bălți: „În instituția noastră este organizat Târgul Stagiilor de Practică, în colaborare cu agenții economici atât din raza municipiului Bălți, cât și din afară. Aici este o oportunitate foarte mare pentru elevii noștri de ași găsi un loc bun de practică și care pe viitor ar putea fi și un loc de muncă, bine plătit și bine stabilit.”

Angajatorii s-au întrecut în oferte pentru studenții care le vor călca pragul.

EUDOCHIA CIUBOTĂ, reprezentantă Molltex Group SRL, Bălți: „Avem condiții la standarde europene, salarii achitate la timp, motivante, tichete de masă la valoare maximală, posibilitatea de cazare. Creștere profesională, deci toți pot să înceapă de la o inițiere, un început și noi îi creștem.”

ALIONA CIOBANU, reprezentantă AO CASMED: „Avem un centru de reabilitare care la moment prestează servicii pentru publicul larg. Propunem tinerilor stagiu de practică în marketing și să-și lanseze cariera la noi la CASMED, toate cerințele care sunt să fie binevoitori și să-și dezvolte abilitățile practice.”

La Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți își fac studiile 451 de elevi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md