fbpx
12.3 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

/VIDEO/ Omorul din satul Recea: imagini din timpul anchetei efectuate la locul crimei

Citește și:

Iasmina, fetița de 7 ani din satul Recea, dispărut în seara zilei de 7 august a fost găsită fără suflare în șopronul unei case nelocuite. Copila despre care poliția spune că ar fi fost strangulată, a fost căutată de oamenii legii imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și zilei de 8 august.

În acest caz, poliția a reținut doi bărbați, care sunt suspectați de omorul copilei. Aceștia sunt doi frați de 21și 33 de ani din localitate. Mătușa suspecților spune că nu-și poate explica gestul făptașilor.

„Eu tare nici nu am știut-o că eu trăiesc mai încolo, dar ea mai încoace, nu pot să spun nimic, numai unul Dumnezeu știe ce s-a întâmplat, dar cum s-a aflat că nu este au căutat-o poliția și lumea, dar s-a descoperit, dar nu-mi vine a crede să facă băieții aceștia, dar Domnul știe. Îi cunosc, noi suntem și rude și am lucrat cu părinții lor.”

Familia Musteață are încă o fetiță de 15 ani și un băiat de 12 ani. Rudele copilei nu-și pot explica cele întâmplate. Potrivit lor făptașii ar fi fost rude cu familia fetei.

„Eu nici nu știu cine și ce a făcut, poate, ne gândeam că cineva a făcut, altcineva și a pus pe familia asta. A fost fata mai mare și a întrebat, cu un frate de-al meu, la poartă la dânșii și a întrebat și au spus că nu-i. Nu știu ce să spun.”

Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate.

„E trist, e copil de 7 ani și asta e șagă. Ea ce a văzut, ea nici viață nu a văzut. Doamne ferește, asta nu e șagă.”

„Eu pe părinții cunosc, pe părinții cunosc la băitanii care suspecți, părinții sunt o familie muncitoare care sunt peste hotare la momentul dat. Condoleanțe părinților și tărie de caracter, îmi pare rău pentru părinții la băitanii care sa primit, fără limită s-a primit o încălcare, o dezordine, îmi pare rău de părinți.”

S-a stabilit că fetița a mers la casa suspecților, care se afla la mai puțin de 100 de metri de propria locuință, și unul dintre ei, din motive necunoscute deocamdată, a luat-o și a strangulat-o de o bară metalică. Ulterior, fata a fost dusă într-o casă părăsită și abandonată acolo.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

2 COMENTARII

  1. Asa indivizi nu merita sa traiasca pe acest pamint sa li se aplice asa o pedeapsa ca sa nu mai vada soarele si sa nu mai calce iarba verde daca ar fi ca intrecut ei trebue arsi de vii,toti avem copii si stim cit si ce durere este in sufletul parintilor fetitei asta este o pata neagra pentru toata viata lor.

  2. VIDEO! Primele imagini cu bărbații bănuiți de omorul fetiței de la Recea. Ce spun rudele micuței | Unica.md

    […] de oamenii legii imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și zilei de 8 august, scrie TVN.md, care au publicat și primele imagini cu bărbații suspectați de […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md