fbpx
29.3 C
Бэлць
sâmbătă, iulie 20, 2024

/VIDEO/ Pe 22 decembrie se vor aprinde luminițele pe bradul de Anul Nou, la Bălți

Citește și:

Iarmaroc de Anul Nou, piață de brazi naturali, carusel pentru distracții, vată dulce, popcorn, dar și un cinematograf virtual. Asta pregătesc autoritățile publice locale pentru amenajarea orașului Bălți de sărbători. Lucrările de înfrumusețare vor demara pe data de 16 decembrie, iar pe 22 decembrie va fi inaugurat bradul din centrul municipiului.

 Bălțenii așteaptă cu nerăbdare ca orașul să îmbrace straie de sărbătoare.

„Ne trebuie brad, ghirlande, precum în alte țări și alte orașe, demult deja totul este înfrumusețat, dar la noi este un oraș gri și murdar, iată așa.”

„Desigur, lasă copiii să se bucure, pentru oameni va fi măcar o sărbătoare. Primarul este nou, posibil au mai multe documente, nu știu. Fără brad cum să fie frumos? Se merită, oamenii au nevoie de sărbătoare, măcar un pic. Nu este sărbătoare frumoasă și să nu cheltui bani, așa ceva nu există.”

„Orașul trebuie să fie frumos, confortabil, un brad frumos, pentru copii să fie ceva distracții, jocuri pentru copii. Rău că nu-i zăpadă, poate un săniuș pentru cei micuți.”

Și în acest an, copiii din familiile social vulnerabile vor putea beneficia de bilete gratuite la caruselul care va fi instalat în centrul orașului.

„Agentul economic achita pe costul e ÎM „Amenajarea Teritoriului şi Spaţii Verzi Bălţi” 200 000 de lei plus 1500 de bilete gratuite pentru copiii din familiile social vulnerabile. Acum ați discutat asta cu agentul economic? – Noi am discutat asta cu agentul economic, eu cred că acolo vor fi mai multe bilete caritabile. Noi vor decide și vor comunica consiliului neapărat.”

Bălțenii se vor putea bucura de Iarmarocul din centrul orașului până pe data de 15 ianuarie 2024.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

2 COMENTARII

  1. VIDEO Sărbătorile – așteaptate cu nerăbdare și la Bălți. Când va fi inaugurat bradul – Top10

    […] Bălțenii așteaptă cu nerăbdare ca orașul să îmbrace straie de sărbătoare, scrie presa locală. […]

  2. Când se vor aprinde luminițele pe bradul de Anul Nou la Bălți - Ultimele ştiri din Moldova

    […] Bălțenii așteaptă cu nerăbdare ca orașul să îmbrace straie de sărbătoare, transmite Ultimelestiri.md cu referire la tvn.md. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Republica Moldova își menține poziția în Clasamentul FIFA. Pe ce loc ne aflăm

Republica Moldova își menține poziția în Clasamentul FIFA. Țara noastră rămâne pe locul 152, la fel ca și în luna...

Fost rector ASEM – în cursa pentru funcția de președinte. De ce partid e susținut

Partidul Social Democrat European (PSDE) îl înaintează și-l va susține în cursa pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie, pe...
  sursa: cursbnm.md